ΜΠΑΣΚΕΤ

Άκης για Μητσοτάκη : «Ο γαύρος Κυριάκος δίνει συγχαρητήρια στον Αταμάν και οι Τούρκοι λένε θα έρθουμε νύχτα» (vid)

Δεν πήρε με καλό μάτι ο Άκης την κίνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να τηλεφωνήσει και να συγχαρεί τον Εργκίν Αταμάν.
Άκης για Μητσοτάκη : «Ο γαύρος Κυριάκος δίνει συγχαρητήρια στον Αταμάν και οι Τούρκοι λένε θα έρθουμε νύχτα» (vid)

Έξαλλος ο Άκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο λόγος είναι πως πήρε τηλέφωνο να συγχαρεί τον Εργκίν Αταμάν. Την ώρα που οι Τούρκοι προκαλούν και λένε θα έρθουμε νύχτα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός μοιράζει μπράβο στον προπονητή του Παναθηναϊκού επειδή συμβάλλει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Αυτά κι άλλα πολλά είπε ο Άκης για το συγκεκριμένο περιστατικό. Πολλές φορές στην εκπομπή του στο YouTube τα έχει βάλει με την ελληνική Κυβέρνηση με φόντο τη συμπεριφορά της στον Ολυμπιακό. «Ο γαύρος Μητσοτάκης ρε μοιράζει και συγχαρητήρια στον Αταμάν..», ανέφερε.

Και δεν έμεινε κι εκεί δηλαδή. «Περίμεναν κάτι φίλοι του Ολυμπιακού κι εμείς δηλαδή να επέμβει το κράτος και η δικαιοσύνη για τις αλητείες και τα αίσχη που έκανε του πρόεδρός τους. Και το κράτος έπαιρνε τηλέφωνο τον Αταμάν…».

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Όσα είπε ο Άκης για τον Μητσοτάκη…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άκης για Μητσοτάκη : «Ο γαύρος Κυριάκος δίνει συγχαρητήρια στον Αταμάν και οι Τούρκοι λένε θα έρθουμε νύχτα» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.