ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει τον Όρτα και ο Ολυμπιακός θα του τον πάρει

Διακαής πόθος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ο Αντρέ Όρτα και ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που πρέπει και θα τον πάρει.
Ο Μεντιλίμπαρ θέλει τον Όρτα και ο Ολυμπιακός θα του τον πάρει

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει πολύ τον Αντρέ Όρτα. Το έχει αναφέρει πολλάκις, ο Ολυμπιακός γνωρίζει τα «θέλω» του Βάσκου κόουτς και θα προσπαθήσει να τα ικανοποιήσει.

Αυτούς που θέλει και μπορεί να τους κρατήσει ο Ολυμπιακός, τους κρατάει. Ναι μεν έχασε τον Κάρμο και τον Φορτούνη, αλλά δεν γινόταν αλλιώς στις δύο αυτές περιπτώσεις. Έμειναν όμως ο Μασούρας, κατά τα φαινόμενα και ο Ελ Κααμπί και ας μην ξεχνάμε πως παρέμεινε από νωρίς και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Έπεται και συνέχεια όμως. Αργά ή γρήγορα, ο Ολυμπιακός θα ξαναφέρει πίσω τον Ποντένσε, έστω και αν η Γουλφς του βγάζει το λάδι αυτή τη στιγμή. Ποιος έμεινε; Ο Αντρέ Όρτα! Ο Πορτογάλος μέσος ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που ο Μεντιλίμπαρ θέλει και για την επόμενη χρονιά πάση θυσία.

Οι διαπραγματεύσεις κρατούν εδώ και μέρες με την Μπράγκα, σε βαθμό που άρχισαν να γίνονται κουραστικές. Διότι, ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να φτάσει το ποσό της ρήτρας (έξι εκατ. ευρώ) και η Μπράγκα ακόμα δεν πέφτει.

Όμως ο προπονητής του Ολυμπιακού επιμένει πως είναι κομβικός για το ρόστερ και της νέας σεζόν και αυτό είναι αρκετό για τη διοίκηση του Ολυμπιακού ώστε να τελειώσει τη δουλειά άμεσα. Ο Πορτογάλος θέλει άλλωστε να επιστρέψει στο λιμάνι και είναι σύμμαχος της ομάδας σε αυτή την υπόθεση.

Αργά η γρήγορα ο Όρτα θα έρθει…

Η Μπράγκα όσο και αν ακριβά ξέρει να πουλάει, στο τέλος αναμένεται να υποκύψει. Διότι, ο Όρτα δεν παίζει παρά μόνο συμπληρωματικό ρόλο στο ρόστερ μέχρι στιγμής. Στον Ολυμπιακό ξέρει πως θα είναι πρωταγωνιστής. Ειδικά από τη στιγμή που αποχώρησε ο Κώστας Φορτούνης, τα δικά του χαρακτηριστικά είναι δυσεύρετα στην ομάδα του Περαιά.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι τα 4 εκατ. ευρώ. Υπάρχει απόσταση είναι η αλήθεια. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να βάζουν νερό στο κρασί τους με κάποια μπόνους επίτευξης στόχων και συμμετοχών. Η προσφορά ανεβαίνει και πλησιάζει τα όσα ζητά ο πορτογαλικός σύλλογος.

Από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, τον ατζέντη του παίκτη, τη διοίκηση της Μπράγκα αλλά και τον Ολυμπιακό βγαίνει το ίδιο συμπέρασμα. Πως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να γίνει ξανά κάτοικος Ελλάδας. Η θέληση του Μεντιλίμπαρ για τον παίκτη είναι τέτοια, που αν χρειαστεί ο Ολυμπιακός να κάνει κάποια υπέρβαση στο συγκεκριμένο θέμα, θα την κάνει…

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει τον Όρτα και ο Ολυμπιακός θα του τον πάρει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…