ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπένζαμιν Ντομίνγκεζ: Ήρθε στα… συγκαλά του ο Ολυμπιακός και ψάχνει νεαρό επιθετικό

Παίζει είτε αριστερό εξτρέμ, είτε δεξί (με ανάποδο πόδι) είτε πίσω από τον επιθετικό.
Μπένζαμιν Ντομίνγκεζ: Ήρθε στα… συγκαλά του ο Ολυμπιακός και ψάχνει νεαρό επιθετικό

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την αγορά του 32χρονου Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ όμως την τελευταία στιγμή η μεταγραφή δεν έγινε.

Στα 32 βαδίζει και ο βασικός επιθετικός των ερυθρόλευκων (σ.σ. αν δεν αλλάξει κάτι εως το τέλος του μήνα) Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Στα 17 ο τρίτος επιθετικός της ομάδας, Μπάμπης Κωστούλας, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν έναν παίκτη ακόμα που να μπορεί να παίξει ως μπακ απ του Ελ Κααμπί ή μαζί του στην ενδεκάδα και ως εξτρέμ (σ.σ. όπως ο Μπρέιθγουεϊτ).

Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο 20χρονος αριστεροπόδαρος, Μπένζαμιν Ντομίνγκεζ, ο οποίος παίζει είτε αριστερό εξτρέμ, είτε δεξί (με ανάποδο πόδι) είτε πίσω από τον επιθετικό.

Με χρηματιστηριακή αξία στα 5,5 εκατ. ευρώ, ο Μπένζαμιν Ντομίνγκεζ της Χιμνάσια αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται κοντά και στην μεταγραφή του 24χρονου δεξιού εξτρέμ από τη Νορβηγία, Κρίστοφερε Βέλντε, του οποίου το market value βρίσκεται στα 6 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Μαλίν: Το απίθανο γκολ του Μουζακίτη (vid)

Ολυμπιακός: Ποιος μεγαλοατζέντης έδειξε την αξία του χωρίς να κάνει τίποτα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπένζαμιν Ντομίνγκεζ: Ήρθε στα… συγκαλά του ο Ολυμπιακός και ψάχνει νεαρό επιθετικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.