ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το ψάχνει για μεγάλη μεταγραφή!

Πολύ ψηλά τον πήχη έχει βάλει ο Παναθηναϊκός στο θέμα του εξτρέμ.
Παναθηναϊκός: Το ψάχνει για μεγάλη μεταγραφή!

Δύο εξτρέμ θέλει ο Ντιέγκο Αλόνσο και ο Παναθηναϊκός έχει αργήσει πολύ σε αυτό το κομμάτι, όπως και στην απόκτηση αριστερού μπακ.

Η καθυστέρηση είναι πολύ μεγάλη, αλλά αυτό που λένε οι «πράσινοι» είναι πως έχουν βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη. Γι’ αυτό και δεν είναι εύκολο από τη μία στιγμή στην άλλη να κλείσουν οι παίκτες.

Την ώρα που για τον αριστερό μπακ το χρονοδιάγραμμα έχει πάει περίπατο,  ο Παναθηναϊκός το παλεύει για μία ηχηρή προσθήκη στα φτερά της επίθεσης. Τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει είναι ελάχιστα. Ένα εξ αυτών του Φακούντο Πελίστρι, όπως αποκάλυψαν έναν μήνα πριν στην Ουρουγουάη.

Τα φρέσκα κουλούρια, όμως, είναι άλλα. Ο Παναθηναϊκός παλεύει για τον Ζότα Σίλβα της Βιτόρια Γκιμαράες. Ο λόγος για τον 24χρονο Πορτογάλο διεθνή winger, ο οποίος μπήκε στην καλύτερη ενδεκάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος τη σεζόν που μας πέρασε. Ναι μεν δεν είναι τόσο γνωστός, αλλά έκανε μία εξαιρετική σεζόν. Στο πρωτάθλημα είχε 33 ματς με έντεκα γκολ και έξι ασίστ, ενώ στο Κύπελλο είχε τρία τέρματα και μία ασίστ σε έξι αγώνες.

Ενδεικτικό της αξίας του ότι το transfermarkt τον κοστολογεί με 12 εκ. ευρώ. Μόνο ένας παίκτης του «τριφυλλιού» έχει μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία σε αυτή την ιστοσελίδα, ο Φώτης Ιωαννίδης!

Το σίγουρο είναι πως δεν μιλάμε για απλή υπόθεση. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θα το παλέψει δείχνοντας και τι παίκτες κυνηγά. Ανάμεσα σε αυτούς δεν είναι ο Ουριέλ Αντούνα παρά τα όσα γράφουν στο Μεξικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Το ψάχνει για μεγάλη μεταγραφή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.