ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Κανείς μην αποκλείσει μία μεταγραφική «έκπληξη»

Ο Παναθηναϊκός… σκανάρει την αγορά και κανείς δεν πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρα για τις προσθήκες που θα κάνει.
Παναθηναϊκός: Κανείς μην αποκλείσει μία μεταγραφική «έκπληξη»

Σε πολύ καλό σημείο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στο σχεδιασμό του, με βασικό στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα σε Euroleague και Basket League.

Από νωρίς-νωρίς έσπευσε να κάνει αναβαθμίσεις στο ρόστερ του, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπέγραψε τον Λορέντζο Μπράουν, έναν από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Λούκα Βιλντόζα και φυσικά να υπογράψει όπως όλοι γνωρίζουμε στον Ολυμπιακό, θέλοντας να αποδείξει πράγματα.

Από κει και πέρα όμως, έγινε το πιο σημαντικό. Ο Κέντρικ Ναν δε βρήκε αυτό που έψαχνε στο NBA και ο όρος που είχε στο συμβόλαιο του δεν ενεργοποιήθηκε μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Έτσι ο Αμερικανός βάζει πλώρη για μία διαστημική σεζόν στην Ευρώπη, έχοντας ήδη καταφέρει να προσαρμοστεί και να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος στην κορυφαία λίγκα.

Ήδη δείχνει ότι ετοιμάζεται να φτάσει σε επίπεδο που δεν έχουμε δει και με την υπογραφή του, ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί για όλες τις κούπες.

Παναθηναϊκός: Οι επόμενες κινήσεις και η… έκπληξη!

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν τι θέλει ακόμα ο Εργκίν Αταμάν για να μπορέσει να έχει ένα πλήρες ρόστερ που θα πετύχει τους στόχους αυτούς.

Η ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη υψηλού επιπέδου που θα αγωνίζεται τόσο στο «5» αλλά και στο «4» για να βοηθάει τον Ματίας Λεσόρ, την ώρα που παρέμεινε και ο Μπαλτσερόφσκι στην ομάδα.

Οι επιλογές που εξετάζει είναι αρκετές και περιμένει και τα κοψίματα στο NBA, όπου οι ευκαιρίες θα αυξηθούν, αφού σίγουρα δε βιάζεται για να ρίξει τη… βόμβα.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι όταν γίνει αυτή η προσθήκη, ο Παναθηναϊκός θα σταματήσει εκεί και δε θα κάνει και άλλη.

Το «τριφύλλι» μπορεί να κάνει την έκπληξη και να αποκτήσει έναν παίκτη στο «3», αλλά κάποιον που θα μπορεί επίσης να κάνει τη διαφορά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τσεκάρει και προς την πλευρά του «αιώνιου» αντιπάλου, αφού σε περίπτωση που ο Άλεκ Πίτερς αποχωρήσει όταν έρθει ο Σάσα Βεζένκοφ, δεν αποκλείεται να ενδιαφερθεί.

Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, για μία ομάδα που είναι σχεδόν έτοιμη και χρειάζεται ελάχιστες κινήσεις για να… εκτοξευτεί.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Κανείς μην αποκλείσει μία μεταγραφική «έκπληξη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.