ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ φουλάρει για Τισουνταλί – Επιβεβαίωση Sportime

Ο ΠΑΟΚ προχωράει σε πρόταση 2,5 εκατομμυρίων για τον εκλεκτό στη επίθεση: Τον Τισουνταλί!
Ο ΠΑΟΚ φουλάρει για Τισουνταλί – Επιβεβαίωση Sportime

Ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για την επίθεση είναι ο Ταρίκ Τισουνταλί. Ο Δικέφαλος του Βορρά γκαζώνει για να κάνει δικό του τον Μαροκινό φορ, προς επιβεβαίωση της αποκάλυψης του e-sportime, η οποία την Κυριακή παίζει παντού.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μία χρονιά πραγματικά ονειρική, παίρνοντας τη Super League 1 στο… νήμα, γράφοντας ιστορία. Αυτό μάλιστα το κατάφερε έχοντας μία τεράστια αδυναμία, η οποία αφορά φυσικά τον βασικό του σέντερ φορ, αφού τόσο ο Αλί Σαματά αλλά και ο Μπράντον Τόμας δε βοήθησαν όσο όλοι περίμεναν.

Πλέον η θέση Νο9 στο σύγχρονο ποδόσφαιρο κάνει την ΑΠΟΛΥΤΗ διαφορά και πληρώνεται αδρά! Έστω και αν η Ρεάλ Μαδρίτης φέτος πήρε το Champions League δίχως καθαρόαιμο σέντερ φορ και η Ισπανία αναδείχθηκε νικήτρια στο Euro με τον Αλβαρο Μοράτα να μην είναι ο serial killer.

Ο ΠΑΟΚ πέρυσι έκανε την απόλυτη υπέρβαση, με τον Σαματά να σκοράρει μόλις 3 φορές! Ο ΠΑΟΚ από την αρχή της χρονιάς αναζητά τον εκλεκτό.

Ο Πέτκοβιτς κρίθηκε τρομερά υπερβολικός στις απαιτήσεις του, ο Μπρέθγουεϊτ, όπως αποδείχθηκε και με τον Ολυμπιακό, είναι μία περίπτωση μόνος του.

Την ίδια στιγμή ο Τσαλόφ είναι μία περίπτωση που ενδιαφέρει… ζεστά αλλά δεν είναι επίσημο το deal μαζί του.

ΠΑΟΚ: «Ενεργοποιεί» την περίπτωση Ταρίκ Τισουνταλί!

Το θέμα είναι πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου όσο περνάει ο καιρός ζορίζεται ολοένα περισσότερο και το club βάσει πληροφορίων που έχει γράψει το e-Sportime και σας μεταφέρουμε, ενεργοποιεί το plan B’: Ταρίκ Τισουνταλί!

Ονομα που εδώ και δύο χρόνια «παίζει» στον ελληνικό οργανισμό και δη από τα παιχνίδια των «16» του Conference League. O 31χρονος σέντερ φορ της Γάνδης που πέρυσι ολοκλήρωσε την χρονιά με 21 γκολ/12 ασίστ σε 51 αγώνες έχει προκριθεί ως επιλογή από το scouting department και η Μαρία Γκοντσάρεβα έχει ετοιμάζεται να προχωρήσει στο παρασύνθημα καταθέτοντας πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στο βελγικό club.

O Τισουνταλί που έχει δηλώσει στην Γάνδη πως έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του «ψήνεται» στην ιδέα του Champions League και του πρωταθλητισμού με τον ΠΑΟΚ και με ένα ποσό ελαφρώς πάνω από το 1 μύριο θα ήταν απόλυτα σύμφωνος για την μεταγραφή του. Οσονούπω, εξελίξεις…

+Ο ΠΑΟΚ πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα με τον θεωρητικά βασικό Νο9, Σαμάτα να σκοράρει 3 φορές στην Super League 1.

+Ο Τισουνταλί είναι εδώ και δύο χρόνια στην λίστα του «Δικεφάλου» και πέρυσι μέτρησε 21 γκολ/12 ασίστ σε 51 αγώνες.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ φουλάρει για Τισουνταλί – Επιβεβαίωση Sportime», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…