ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

All in της ΑΕΚ για Γιαννούλη – Τόσα του δίνει!

Το μυθικό συμβόλαιο που θα πάρει ο Γιαννούλης αν αποδεχτεί την πρόταση που του έχει κάνει η ΑΕΚ!
All in της ΑΕΚ για Γιαννούλη – Τόσα του δίνει!

Η ΑΕΚ δίνει απίστευτα χρήματα για να κάνει δικό της τον Δημήτρη Γιαννούλη! Έξι εκ. ευρώ για τέσσερα χρόνια. Χωρίς τα μπόνους!

Αισίως μπήκαμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου και ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει χωρίς ομάδα. Με έναν μαγικό τρόπο πάντως, ούτε οι ελληνικές ομάδες που τον διεκδικούσαν έχουν βρει αριστερό μπακ.

Ο Παναθηναϊκός είναι ακόμη στο ψάξιμο, η ΑΕΚ επίσης, ο ΠΑΟΚ θεωρητικά θα αναζητήσει παίκτη σαν τον Μπάμπα που παρέμεινε φυσικά στο ρόστερ ενώ και ο Ολυμπιακός διακριτικά είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη. Η τελευταία εξέλιξη πάντως ίσως ανατρέψει όλα τα δεδομένα. Όπως είχε αναφέρει το sportime υπήρξε σημαντικός λόγος στο συμβόλαιο του Γιαννούλη με την Άουγκσμπουργκ, ώστε να χαλάσει η μεταγραφή του στην Μπουντεσλίγκα. Παράλληλα η Άουγκσμπουργκ δεν ήταν ΠΟΤΕ πρώτη του επιλογή!

Η ΑΕΚ αφού τελείωσε με τον Λαμέλα, στράφηκε στον διεθνή αμυντικό με μία πρόταση που μάλλον δεν την περίμενε ούτε ο ίδιος. Τετραετές συμβόλαιο προσφέρει η ΑΕΚ στον Γιαννούλη με ένα ποσό που ξεπερνάει το 1,5εκ. ευρώ! Με λίγα λόγια, στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του, αν εξαντλήσει το συμβόλαιο του, θα δει να μπαίνουν στον λογαριασμό του πάνω από 6εκ. συν κάποια πολύ καλά μπόνους. Είναι η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του!

Είναι γεγονός ότι για αριστερό μπακ και γενικά για Έλληνα ποδοσφαιριστή, αυτά τα ποσά μοιάζουν εξωπραγματικά, με το συμβόλαιο που προσφέρεται στον Γιαννούλη να θυμίζει αρκετά εκείνο του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό. Θα επιμένει πως θέλει να συνεχίσει άραγε στο εξωτερικό;

Γιατί λέγεται ότι έχει αρχίσει να κάνει ήδη δεύτερες σκέψεις και στην ΑΕΚ περιμένουν την καταφατική του απάντηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «All in της ΑΕΚ για Γιαννούλη – Τόσα του δίνει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!