ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τσοκάι για Μάριμπορ – Επιβεβαίωση Sportime!

Οι Σλοβένοι επιβεβαιώνουν το Sportime για το ενδιαφέρον της Μάριμπορ για τον Ένις Τσοκάι!
Παναθηναϊκός: Τσοκάι για Μάριμπορ – Επιβεβαίωση Sportime!

Πλήρης επιβεβαίωση του Sportime! Η Μάριμπορ θέλει τον Τσοκάι. Ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί κρούση και από τον Λεβαδειακό για τον Αλβανό μέσο!

Ο Τσοκάι είναι στη λίστα της Μάριμπορ. Το αποκάλυψε πρώτο το Sportime και η είδηση επιβεβαιώνεται και από Σλοβενία μεριά πλέον, αφού δημοσιεύματα στην εκεί χώρα και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας «Ekipa24» αναφέρουν οτι ο 25χρονος αμυντικός μέσος είναι στη λίστα της Μάριμπορ.

Ο Αλβανός μέσος που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Όσιγιεκ, αν και πήγε στην Αυστρία στη συνέχεια έμεινε εκτός αποστολής στα φιλικά επί ελληνικού εδάφους και εννοείται και εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα δύο πρώτα παιχνίδια με την Μπότεφ Πλόβντιβ!

Η Μάριμπορ δεν εξετάζει το ενδεχόμενο αγοράς του ποδοσφαιριστή για τον οποίο ο Παναθηναϊκός ζητάει ένα ποσό πάνω από 1 εκ. ευρώ, κάτι που δυσκολεύει την υπόθεση δανεισμού του.

Ο Τσοκάι που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, ψάχνει ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής. Στο κόλπο για την απόκτηση του, με τη μορφή δανεισμού πάντα, έχει μπει και ο Λεβαδειακός, όπως επίσης έχει αποκαλύψει το Sportime.

Nα σημειωθεί οτι ο προπονητής της Μάριμπορ Άντε Σίμουντσα και ο Τσοκάι έχουν τον ίδιο εκπρόσωπο, κάτι που ενδεχομένως να παίξει τον ρόλο του στην συγκεκριμένη ιστορία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Τσοκάι για Μάριμπορ – Επιβεβαίωση Sportime!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!