ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο κλεισμένος Τσάλοφ και η «σφήνα» της Ζενίτ!

Η Ζενίτ έδειξε διάθεση να πληρώσει τη ρήτρα για τον Φεντάρ Τσάλοφ! Θέλει ΠΑΟΚ ο Ρώσος φορ.
ΠΑΟΚ: Ο κλεισμένος Τσάλοφ και η «σφήνα» της Ζενίτ!

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με τον Τσάλοφ, για τον οποίο έδειξε έντονο ενδιαφέρον και η Ζενίτ.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Φεντάρ Τσάλοφ είναι στην τελική τους ευθεία και όπως φαίνεται παιχνίδι κάνει στην περίπτωση αυτή ο Ιβάν Σαββίδης που έχει αναλάβει προσωπικά τις συζητήσεις στη Ρωσία. Προ των πυλών το deal.

Αυτό πάντως που προέκυψε είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει ή τουλάχιστον δεν έπαιζε μόνος του για τον 26χρονο επιθετικό. Η Ζενίτ, μία ακόμη μεγάλη ομάδα της Ρωσίας φέρεται έτοιμη να διεκδικήσει τον ποδοσφαιριστή, καλύπτοντας και τη ρήτρα των 3 εκ. ευρώ που έχει εντός Ρωσίας ο Τσάλοφ, αλλά και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που υπερβαίνει το 1,5εκ. ετησίως μαζί με τα μπόνους. 

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης επιχειρεί μια ρελάνς φέτος σε ότι αφορά και τα οικονομικά της, καθώς βάζει αρκετά… ρούβλια στο μεταγραφικό παζάρι. Πάντως αυτό που διαρρέουν από τον ΠΑΟΚ, είναι ότι ο Ρώσος επιθετικός θέλει να ξανακάνει ένα βήμα προς την κεντρική Ευρώπη και ο ΠΑΟΚ μπορεί να του δώσει αυτή τη δυνατότητα.

Αυτός είναι και o μεγάλος σύμμαχος του δικέφαλου του βορρά στην θετική όπως όλα δείχνουν, έκβαση της μεταγραφής του Ρώσου στράικερ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Ο κλεισμένος Τσάλοφ και η «σφήνα» της Ζενίτ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!