ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ τον «έκοψε», ο Άρης τον θέλει!

Ο Άρης θέλει να καλύψει το κενό του Φαμπιάνο με τον Παπ Αμπού Σισέ!
Η ΑΕΚ τον «έκοψε», ο Άρης τον θέλει!

Ο Παπ Αμπού Σισέ μπορεί να μην παίξει στην ΑΕΚ. Αλλά δεν έχει «καεί» η επιστροφή του στην Ελλάδα. Τον θέλει ο Άρης!

Προδίκασαν μάλλον, όσοι βιάστηκαν να πουν με σιγουριά κιόλας, ότι δεν ήταν γραφτό για τον Παπ Αμπού Σισέ, να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο πρώην πια παίκτης της Ντεμίρσπορ και του Ολυμπιακού, έφθασε μία ανάσα από την ΑΕΚ προ ημερών όμως η μεταγραφή του δεν προχώρησε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Χωρίς να έχουν διευκρινιστεί λεπτομερώς οι λόγοι, η ΑΕΚ έκοψε τον Σισέ όντας έτοιμος να υπογράψει ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός και βέβαια πολλά σενάρια υπήρξαν περί ιατρικών προβλημάτων. Την αλήθεια προφανώς την ξέρουν αυτοί που την έζησαν.

Πιθανό ωστόσο και στην Ελλάδα να επιστρέψει ο Σισέ και τα κιτρινόμαυρα να φορέσει, αφού ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει εκφράσει ο Άρης!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν φαίνεται πως πτοείται από τα σενάρια αυτά. Ψάχνει έναν άξιο αντικαταστάτη του Φαμπιάνο και ο 28χρονος Σενεγαλέζος, σύμφωνα με πληροφοριες του Sportime φαίνεται πως του κάνει μια χαρά. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσεις, με τον Ράφικ Τζιμπούρ να έχει βεβαίως εμπλοκή και δεν αποκλείεται σε μερικές ημέρες να προκύψει και deal ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς βάσει των όσων πληροφορούμαστε δεν είναι και τόσο μακριά στο οικονομικό.

Κι αν ο Σισέ είναι καλά, μαζί με Βέλεθ, Ρόουζ και φυσικά τον Μπράμπετς, δημιουργούν μία πολύ καλή τετράδα στο κέντρο άμυνας του Άρη.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ τον «έκοψε», ο Άρης τον θέλει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.