ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός: Πήγε για τα πολλά και έπαθε στραπάτσο

Ο παίκτης που ήθελε να κρατήσει ο Παναιτωλικός και τώρα τα έχει βρει σκούρα.
Παναιτωλικός: Πήγε για τα πολλά και έπαθε στραπάτσο

Ο Παναιτωλικός ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, όπως και αρκετούς ακόμη. Με τους περισσότερους απέτυχε. Τα «άκυρα» πήγαν βροχή. Για τον Φρεντερίκο Ντουάρτε θεωρητικά ελπίδα υπάρχει.

Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν στο Αγρίνιο όσο τον βλέπουν να μην κλείνει πουθενά. Δικό τους παιδί τον θεωρούν ούτως ή άλλως μετά από τόσα χρόνια.

Ο Ντουάρτε έχει γίνει «Έλληνας» έχοντας μία 6ετία στις πλάτες του στο Αγρίνιο (126 αγώνες/10 γκολ). Μόνο που όταν εμφανίστηκε ο Παναιτωλικός για την πρόταση ανανέωσης εκείνος ζητούσε τον ουρανό με τα άστρα, αξιώνοντας 150 χιλιάρικα!

Σύμφωνα με την πιάτσα, ο 25χρονος χαφ που ατύπως ανήκει στο γραφείο του Παστορέλο έχει πλέον ρίξει τις απαιτήσεις του στα μισά λεφτά για να διασφαλίσει την επόμενη μέρα του. Αλλιώς τα περίμενε τα πράγματα, αλλά έπαθε στραπάτσο από τα λίγα.

Γι’ αυτό και πια έχει κάνει τέτοια βουτιά στις αξιώσεις του. Ακόμη και έτσι, όμως, με την Ανόρθωση η δουλειά «τσάκισε» στο 10άρικο! Και μιλάμε για ένα δυνατό μπραντ από τη μία, αλλά με άδειο ταμείο. Όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις από την Κύπρο, ξέρουν και ότι η «Κυρία» περνάει πολύ ζόρικα. Γι’ αυτό και έχει ρίξει πολύ τον πήχη της στο τι ψάχνει.

Ακόμη και έτσι ο Ντουάρτε δεν έβγαλε άκρη. Παραμένει στην αγορά και εδώ που φτάσαμε, σχεδόν άπαντες είναι ικανοί να καλύψουν τα θέλω του. Ανώμαλη προσγείωση από τις λίγες.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός: Πήγε για τα πολλά και έπαθε στραπάτσο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.