ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Υπάρχει περίπτωση να γίνει η μεγάλη ανατροπή;

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι εύκολο να φέρει τούμπα τα έως τώρα δεδομένα.
Παναθηναϊκός: Υπάρχει περίπτωση να γίνει η μεγάλη ανατροπή;

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είχε στείλει το μήνυμά του καιρό πριν δημοσίως, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν το έλαβε υπόψη του εγκαίρως.

Μετά το φιλικό με την Πάφο στις αρχές του μήνα ο νεαρός μπακ το είχε πει ξεκάθαρα. «Ελπίζω να πάνε όλα αλλά, να παίξω όσο περισσότερο και να βρεθεί μία λύση μ το συμβόλαιό μου. Γιατί ακόμα είμαστε σε διαπραγμάτευση».

Πόσο πιο ξεκάθαρα έπρεπε να το πει; Μόνο που ο Παναθηναϊκός δείχνει διαρκώς κάκιστα αντανακλαστικά. Αργεί στα πάντα. Από τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις έως τις επεκτάσεις του ρόστερ.

Το γνώριζαν άπαντες πως ο Βαγιαννίδης το ψάχνει για μεταγραφή από τη στιγμή που έσκασε η υπόθεση του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ενδεχομένως να μην περίμεναν μία τόσο δελεαστική πρόταση όπως αυτή της Μποταφόγκο. Μόνο που με τα νούμερα που έπεσαν στο τραπέζι, ο Παναθηναϊκός είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Όλα αυτά τη στιγμή που οι «πράσινοι» περνούν προς τα έξω το αφήγημα της ελληνοποίησης. Ένα παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα τους είναι θετικό να αλλάξει ακόμη και Ήπειρο και ο μόνος που μπορεί να το φρενάρει όλο αυτό είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Εκείνος τον είχε γυρίσει στο «τριφύλλι», εκείνος θα κάνει και μία τελευταία προσπάθεια. Αν και έχει αργήσει πολύ.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Υπάρχει περίπτωση να γίνει η μεγάλη ανατροπή;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.