ENGINE POWER

Ο Toprak Razgatlioglu σε δέκα συνεχόμενες νίκες: “Δεν το πιστεύω αυτό!”

Toprak Razgatlioglu: "Δεν το πιστεύω αυτό! Τώρα κάναμε δέκα νίκες. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε τρεις νίκες ξανά εδώ."
Ο Toprak Razgatlioglu σε δέκα συνεχόμενες νίκες: “Δεν το πιστεύω αυτό!”

Ο Toprak Razgatlioglu ολοκλήρωσε το τρίτο συνεχόμενο χατ-τρικ του WorldSBK , αφού κέρδισε πειστικά τον αγώνα 2 στο Most.

Ο Razgatlioglu, ο οποίος ξεκίνησε στην pole για τρίτη φορά αυτό το Σαββατοκύριακο, πέρασε και πάλι από τον Nicolo Bulega νωρίς πριν περάσει στον τρίτο γύρο.

Ο ηγέτης του πρωταθλήματος έλεγξε το κενό για τους επόμενους γύρους προτού αρχίσει να ξεκολλάει.

Ερωτηθείς για το τρίτο του χατ-τρικ, που σήμανε τη δέκατη συνεχόμενη νίκη του, ο Toprak Razgatlioglu είπε: “Πρώτον, δεν το πιστεύω αυτό! Τώρα κάναμε δέκα νίκες. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε τρεις νίκες ξανά εδώ.

«Ειδικά σε αυτή την πίστα είμαστε πολύ δυνατοί. Χάρη στην ομάδα μου έκαναν απίστευτη δουλειά. Κάθε συνεδρία βελτιώναμε τη μοτοσυκλέτα.

«Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στο πρωτάθλημα έχουμε πολύ μεγάλο περιθώριο.

“Αλλά δεν το σκέφτομαι αυτό. Είμαι απλά συγκεντρωμένος αγώνα προς αγώνα και για μένα πολλές νίκες. Χρειάζομαι μόνο δύο ακόμα νίκες για το ρεκόρ. Θα δούμε. Γενικά είμαι πολύ χαρούμενος.”

o-toprak-razgkatlioglou-se-deka-sinechomenes-nikes-den-to-pistevo-afto

Ο Razgatlioglu μπορεί να γίνει ο πρώτος αναβάτης WorldSBK που θα κερδίσει ποτέ 12 αγώνες στη σειρά εάν κερδίσει τον αγώνα 1 και τον αγώνα Superpole στο Portimao την επόμενη φορά.

Έλεγχος των ελαστικών του στον Αγώνα 2 καθώς οι θερμοκρασίες ανέβηκαν, ο Ραζγκατλίογλου παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν τεντώθηκε στα όριά του.q

Ο Razgatlioglu πρόσθεσε: «Είχα περισσότερα, αλλά δεν πίεζα γιατί σε αυτόν τον αγώνα ήταν σημαντικό [να μην ανησυχώ για] το χάσμα.

“Αυτός ο αγώνας ήταν απλώς σημαντικός για τη νίκη. Κοιτάζοντας τον πίνακα των πιτ, όλα ήταν υπό έλεγχο και στον 22ο γύρο έκανα 32,6.

“Αυτός είναι ένας πολύ καλός χρόνος γύρου. Όλα ήταν υπό έλεγχο στον Αγώνα 2. Δεν υπήρχε πρόβλημα με το πίσω ελαστικό.”

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Toprak Razgatlioglu σε δέκα συνεχόμενες νίκες: “Δεν το πιστεύω αυτό!”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!