ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης: Εκεί τα έσκασε!

Το είχαν πάρει απόφαση καιρό τώρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Αστέρας Τρίπολης: Εκεί τα έσκασε!

Έφαγε πολλά άκυρα, έχασε παίκτες μέσα από τα χέρια του ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά τελικά βρήκε φορ. Και το όνομα αυτού Μάρτιν Άνταμ.

Έναν χρόνο πριν οι Αρκάδες είχαν προσπαθήσει πολύ για να κάνουν δικό τους τον Χουάν Μιριτέλο. Αν και άργησε ο Αργεντινός, αποδείχθηκε λίρα εκατό. Έβαλε 14 γκολ σε 31 αγώνες, αλλά αυτό είχε και τα αρνητικά του. Ανέβασε την αξία του με αποτέλεσμα να μην το συζητάει μετά.

Την ώρα που ο Αστέρας Τρίπολης το πάλευε με την ομάδα του, ο Μιριτέλο δεν τον έβλεπε. Μάταιος κόπος οι διαπραγματεύσεις, αφού σε καμία περίπτωση δεν θα μάτσαραν οι Αρκάδες και τα θέλω των Αργεντινών.

Κάπως έτσι το πήρε απόφαση ο Νίκος Γαλανακόπουλος και προχώρησε παρακάτω. Τα αφεντικά είχαν δώσει την εντολή να βγει στην πιάτσα και να πάρει επιθετικό με ένα κασέ σχεδόν 3 κατοστάρικα. Του είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει λόγος να είναι ισπανόφωνος.

Υπήρξαν διάφορα στραπάτσα. Ακόμη και κλεισμένες μεταγραφές χάλασαν και στο τέλος ο Αστέρας Τρίπολης τα έσκασε στον Άνταμ. Στον Ούγγρο διεθνή επιθετικό που έχει κάνει μόνο μία πραγματικά καλή σεζόν στην καριέρα του. Παρ’ όλα αυτά από την Τρίπολη κάνουν μεγάλη προσπάθεια να τον περάσουν ως μπαμ.

Για την ιστορία, η τελευταία φορά που ο Αστέρας Τρίπολης έβγαζε προς τα έξω μία μεταγραφή του ως μπαμ ήταν αυτή του Φέντε Βίκο. Του Ισπανού χαφ που έκανε πέρυσι εξάμηνο γκεστ, έπαιξε μία φορά και στο τέλος έφυγε κακήν κακώς με μία ανακοίνωση που δύσκολα μπορείς να ξεχάσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Τρίπολης: Εκεί τα έσκασε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.