MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική φτάνει κοντά στο θάνατο

Όλα όσα θα συμβούν με τη Βασιλική στην αρχή του 4ου κύκλου της σειράς «Η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική φτάνει κοντά στο θάνατο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Με αγωνία περιμένουμε να δούμε το πρώτο trailer από τον 4ο κύκλο της σειράς η Γη της ελιάς του Mega.

Η καθημερινή σειρά που έχει συναρπάσει τα τελευταία 3 χρόνια σαρώνοντας σταθερά την τηλεθέαση, θα συνεχίσει με μία ακόμη πιο ανατρεπτική σεζόν. Ταυτόχρονα νέοι ήρωες φέρνουν νέα δεδομένα στην Αρεόπολη.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική σώζεται από βέβαιο θάνατο

Η ζωή της Βασιλικής έχει αλλάξει άρδην από τη στιγμή που πέθανε ο Φίλιππος. Ο τραγικός θάνατός του την έχει αφήσει να νιώθει μόνη και αβοήθητη.

Βέβαια λίγο πιο δίπλα και με μεγάλη υπομονή την παρακολουθεί ο Μιλτιάδης. Ο Μιλτιάδης έχει δυνατά ερωτικά αισθήματα γι’ αυτήν όμως τα κρύβει με προσοχή όσο αυτή περνάει την απώλεια και το θρήνο της.

Ωστόσο, μετά από ένα διάστημα, ο Μιλτιάδης θα της κάνει ερωτική εξομολόγηση. Η Βασιλική τότε πανικοβάλλεται καθώς δεν ξέρει τι να κάνει με τα λόγια που ακούει.

Κάπως έτσι καταλήγει να τρέχει σοκαρισμένη μακριά του. Πάει να περάσει μάλιστα το δρόμο χωρίς να κοιτάξει και ένα αμάξι έρχεται με φόρα κατά πάνω της. Ωστόσο λίγο πριν τη χτυπήσει ο Μιλτιάδης την προλαβαίνει και την τραβάει γλιτώνοντάς τη από βέβαιο θάνατο.

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που τη σώζει από το θάνατο μετά τον παρολίγο πνιγμό της στη θάλασσα όταν και της έκανε ΚΑΡΠΑ για να την επαναφέρει.

Η Βασιλική πέφτει με κλάματα στην αγκαλιά του και τον ευχαριστεί για ακόμη μία φορά. Οι δυο τους θα αρχίσουν να έρχονται όλο και πιο κοντά με τη διακριτικότητα του Μιλτιάδη να κερδίζει σιγά σιγά την κοπέλα.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική τα φτιάχνει με τον Μιλτιάδη

Η γη της ελιάς: Η Νόρα συνεργάζεται με παιδεραστές – Στο στόχαστρο η Αγγελικούλα

Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου πρώην παίκτρια του MasterChef

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική φτάνει κοντά στο θάνατο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα