ENGINE POWER

Κατάταξη IndyCar 2024 μετά το Ontario Honda Dealers Indy Toronto

Παρά την τέταρτη θέση αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Alex Palou εξακολουθεί να οδηγεί στο πρωτάθλημα NTT IndyCar.
Κατάταξη IndyCar 2024 μετά το Ontario Honda Dealers Indy Toronto

Βαθμολογία Πρωταθλήματος IndyCar Series 2024 (Μετά τους αντιπροσώπους Ontario Honda Indy Toronto)

katataxi-indycar-2024-meta-to-ontario-honda-dealers-indy-toronto

katataxi-indycar-2024-meta-to-ontario-honda-dealers-indy-toronto

katataxi-indycar-2024-meta-to-ontario-honda-dealers-indy-toronto

katataxi-indycar-2024-meta-to-ontario-honda-dealers-indy-torontokatataxi-indycar-2024-meta-to-ontario-honda-dealers-indy-toronto katataxi-indycar-2024-meta-to-ontario-honda-dealers-indy-toronto

Μετά από 12 αγώνες στη Σειρά NTT IndyCar 2024, το Πρωτάθλημα οδεύει τώρα σε ένα διάλειμμα πριν επιστρέψει στις 17 Αυγούστου Bommarito Automotive Group 500 στο Worldwide Technology Raceway Madison του Ιλινόις.

Κοιτάζοντας τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος μετά τον 12ο γύρο της σεζόν, ο Alex Palou εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του Πρωταθλήματος για την Chip Ganassi Racing Team. Παρά το γεγονός ότι τερμάτισε στην τέταρτη θέση αυτό το Σαββατοκύριακο στο Τορόντο, η Παλού εξακολουθεί να έχει ένα απαιτητικό προβάδισμα.

Η μάχη για τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα θερμαίνεται καθώς ο Will Power αγωνίστηκε για να τερματίσει στη 12η θέση αυτό το Σαββατοκύριακο. Με ένα κακό τελείωμα για τον Power, η διαφορά του από την τρίτη θέση μειώθηκε αφού ο Scott Dixon τερμάτισε στην τρίτη θέση και τώρα βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Power.

Μετά τη νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο στο Τορόντο, η Colton Herta βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση στο Πρωτάθλημα IndyCar, μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Dixon. Πιο πίσω βρίσκεται ο Pato O’Ward στην πέμπτη θέση 14 βαθμούς πίσω από την Herta.

Λίγο έξω από την πρώτη πεντάδα βρίσκεται ο Scott McLaughlin στην έκτη θέση μετά το DNF του αυτό το Σαββατοκύριακο. Στη συνέχεια στην έβδομη θέση βρίσκεται ο Kyle Kirkwood μετά τη σταθερή του δεύτερη θέση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τη δεκάδα συμπληρώνει ο Josef Newgarden στην όγδοη θέση, ο Alexander Rossi στην ένατη και μετά ο Santino Ferrucci στη δέκατη θέση.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατάταξη IndyCar 2024 μετά το Ontario Honda Dealers Indy Toronto», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!