ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην ΑΕΚ θα ήθελαν ο Πινέδα να έχει κάνει μια δήλωση…

Ο Ορμπελίν Πινέδα δεν έχει βγάλει άχνα για τα σενάρια μεταγραφής του, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο στην ΑΕΚ…
Στην ΑΕΚ θα ήθελαν ο Πινέδα να έχει κάνει μια δήλωση…

Μια δήλωση αφοσίωσης στην ΑΕΚ θα ήθελαν οι άνθρωποι της Ένωσης να την είχε κάνει. Ο Ορμπελίν Πινέδα δεν έχει πει το παραμικρό για τα σενάρια μεταγραφής του κι αυτό έχει πολλές αναγνώσεις.

Από τη μία είναι σαφές ότι πιστεύουμε περισσότερο τα όσα διαρρέει η ΠΑΕ ΑΕΚ και όχι όσα γράφουν οι Μεξικάνοι για τον Πινέδα. Από την άλλη μεριά, το παρελθόν έχει δείξει ότι οι διαψεύσεις δεν είναι πάντα απολύτως κατατοπιστικές. Την ίδια στιγμή και οι Μεξικάνοι μάλλον δεν είναι τρελοί να βγάζουν καθημερινά από το μυαλό τους νούμερα και πιθανότητες υπέρ της Μοντερέι για τον διεθνή μέσο της ΑΕΚ. Μάλλον…

Το όλο θέμα είναι κάπως μπερδεμένο. Ο Ματίας Αλμέιδα είπε ότι ο Πινέδα ποτέ δεν είπε ότι θέλει να φύγει. Ωστόσο, ποτέ δεν είπε και ότι θα… μείνει για να εξαντλήσει το συμβόλαιο του, για παράδειγμα. Τα χρήματα μπορούν να δελεάσουν τον καθένα και ο Ορμπελίν Πινέδα μάλλον δεν αποτελεί εξαίρεση. Στρώνονται πολλά δολάρια γι΄ αυτόν στην πατρίδα του και κάθε παίκτης στη θέση του θα έμπαινε σε σκέψεις.

Ο Πινέδα και η τοποθέτηση που δεν έχει γίνει…

Οι εκπρόσωποι του δε, αφήνουν ορθάνοιχτο παράθυρο μεταγραφής. Όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, είναι η αλήθεια. Τι θα μπορούσε να κάνει ο 28χρονος Μεξικανός χαφ; Αν κάτι επιθυμούσαν στην ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή, ώστε να στηριχθεί απολύτως και το «δεν πωλείται Πινέδα», ήταν να βγει ο ίδιος ο παίκτης και να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Να κάνει μια δήλωση και ιδανικά να πει δηλαδή με λίγα λόγια ότι έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ίσως δύο λόγια για την ομάδα και την επόμενη σεζόν, να πει κάτι. Το γεγονός πάντως ότι ο Πινέδα παρά τις παροτρύνεις που υπήρξαν, δεν έχει προχωρήσει σε κάτι τέτοιο (όχι πως ήταν και υποχρεωμένος), μάλλον βάζει σε σκέψεις ακόμη και τα στελέχη της Ένωσης.

Βεβαίως η ΑΕΚ εξακολουθεί να κρατάει το μαχαίρι και το καρπούζι, όμως κακά τα ψέματα και η άποψη του ίδιου του Πινέδα παίζει σημαντικό ρόλο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ, ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην ΑΕΚ θα ήθελαν ο Πινέδα να έχει κάνει μια δήλωση…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…