SPORTIME BET

Η Σοφία Αλατζά συναντά τον Τάσο Δουβίκα στη Novibet!

Δείτε το νέο επεισόδιο «Μπαλατζά» στο κανάλι της Novibet στο YouTube:
Η Σοφία Αλατζά συναντά τον Τάσο Δουβίκα στη Novibet!

Ο Τάσος Δουβίκας ανοίγει τα… χαρτιά του στη Σοφία Αλατζά και στην εκπομπή «Μπαλατζά» της Novibet.

Μετά την πρώτη του σεζόν στη La Liga με τη φανέλα της Θέλτα, ο διεθνής επιθετικός μίλησε στη Σοφία Αλατζά και στην εκπομπή «Μπαλατζά» της Novibet για την καριέρα του και για τους… σταθμούς μέχρι την ποδοσφαιρική εκτόξευση σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Ο Δουβίκας μίλησε για την προσαρμογή του στο top level και για τις στιγμές που του έμειναν χαραγμένες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ολλανδία.

Ο 24χρονος επιθετικός αναφέρθηκε επίσης σε ιστορίες από την ζωή του εκτός γηπέδων και δεν δίστασε να απαντήσει σε μεγάλα διλήμματα.

Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο «Μπαλατζά» στο κανάλι της Novibet στο YouTube:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Σοφία Αλατζά συναντά τον Τάσο Δουβίκα στη Novibet!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.