ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός έμπλεξε για τα καλά και τώρα τρέχει

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να καθυστερεί άλλο στις μεταγραφές του.
Ο Παναθηναϊκός έμπλεξε για τα καλά και τώρα τρέχει

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα πρώτα παιχνίδια για την επόμενη σεζόν με την Μπότεφ, δηλαδή μία ομάδα που θεωρητικά είναι του χεριού του.

Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να μη βιαστεί μεταγραφικά. Δεδομένης της δυναμικής του αντιπάλου λογικά αυτό δεν θα του γυρίσει μπούμερανγκ. Μόνο που τα ψέματα τελείωσαν από τη στιγμή που ο επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Άγιαξ.

Ο Παναθηναϊκός πια δεν έχει άλλα περιθώρια. Πρέπει άμεσα να τελειώσει με τον αριστερό μπακ και τουλάχιστον με τον έναν εξτρέμ. Γιατί το «τριφύλλι» και με το υπάρχον ρόστερ έχει τη δυνατότητα να αφήσει έξω τους Βούλγαρους. Ακόμη και εάν παίξει αναγκαστικά ο Μλαντένοβιτς των λίγων προπονήσεων και στα φτερά οι Τζούρισιτς και Μαντσίνι.

Με τον «Αίαντα», όμως, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να παρουσιαστεί τόσο γυμνός από λύσεις. Το γνωρίζουν άπαντες και γι’ αυτό μετά την κλήρωση τα τηλέφωνα πήραν φωτιά.

Η πίεση είναι πια πολύ μεγάλη και η διοίκηση περιμένει άμεσα αποτελέσματα την ώρα που ήδη το στράβωμα με τον Γιάννη Παπαδημητρίου είναι έκδηλο. Από αυτή τη στήλη σας αποκαλύψαμε πως ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» μετρά αντίστροφα και η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα θα το γυρίσει. Και δεν του καταλογίζουν μόνο τους χειρισμούς του στα μεταγραφικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός έμπλεξε για τα καλά και τώρα τρέχει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.