ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 2: Το μπάχαλο στον Ηρακλή και ο Πανιώνιος που σκορπάει χρήμα – Μεταγραφές σε Χανιά, Καλαμάτα, ΠΑΣ Γιάννινα

Οι τελευταίες μεταγραφές εξελίξεις στη Super League 2.
Super League 2: Το μπάχαλο στον Ηρακλή και ο Πανιώνιος που σκορπάει χρήμα – Μεταγραφές σε Χανιά, Καλαμάτα, ΠΑΣ Γιάννινα

Ανεβάζουν στροφές οι περισσότερες ομάδες μεταγραφικά στη Super League 2 την ώρα που ο Ηρακλής έχει διάφορα μπρος-πίσω.

Ηρακλής: Παιχνίδια τακτικής

Στράτος Ευγενίου και Παναγιώτης Μονεμβασιώτης συναντήθηκαν, τα έβαλαν κάτω και προς τα έξω βγήκε πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα. Μόνο που λίγο μετά προέκυψε η ανατροπή! Ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωσή του κάλεσε σε έκτακτη Γ.Σ. τον κόσμο αναφέροντας πως «δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών». Όλο αυτό παγώνει προσωρινά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η πλευρά Μονεμβασιώτη έχει προχωρήσει ήδη σε συμφωνία με 4-5 παίκτες, αλλά όλα για την ώρα μπαίνουν στον πάγο. Παιχνίδια τακτικής θα πούμε εμείς με τον κάθε επιχειρηματία να παλεύει για το καλύτερο δυνατό deal.

Χανιά: Το έψαξαν

Μία που αποκάλυψε το Sportime.gr πως τα Χανιά παίρνουν τον Φλόσαρντ Μάλτσι και μία που ήρθε η επιβεβαίωση. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τον πρώην φορ της Λαμίας, ενώ περιμένουν απαντήσεις από τους Γιώργο Παμλίδη και Κωνσταντίνο Πανάγου. Δύο ονόματα που επίσης διαβάσατε από εδώ. Πάμε και σε κάτι που δεν είναι γνωστό. Χτύπησαν και την πόρτα του Βασίλη Μάντζη. Ωστόσο, ο τελευταίος δεν είναι θετικός στο να φύγει από τον Αστέρα Τρίπολης αυτή τη στιγμή.

Καλαματα: Μεταγραφική νίκη

Τον Νταν Ριένστρα πήρε η Καλαμάτα, η οποία συνεχίζει τις Σουπερλιγκάτες μεταγραφές. Η προηγούμενη ήταν ο Αχμάντ Μορέιρα. Προκάλεσε μεγάλη εντύπωση αυτή η προσθήκη γιατί ο 29χρονος είχε πρόταση από ομάδα της Super League 1 και την απέρριψε! Ας μην πούμε όνομα και θίξουμε υπολείψεις. Διετές το συμβόλαιό του στους Μεσσήνιους και από τα μεγαλύτερα του νέου ρόστερ.

Πανιώνιος: Τα σκάει

Σε αναζήτηση επιθετικού είναι ο Πανιώνιος και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι. Όχι ότι αρέσει σε όλους ο Ιρανός φορ. Υπάρχουν ενστάσεις για την κατακόρυφα πτωτική πορεία του. Γι’ αυτό και στη Νέα Σμύρνη κοιτάζουν ήδη και εναλλακτικές. Η απόφαση, όμως, είναι μία. Για τη γραμμή κρούσης θα φύγει μεγάλο συμβόλαιο, ενδεχομένως και εξαψήφιο. Στόχος το μεταγραφικό μπαμ! Και τα μετρούν ευρώ-ευρώ οι «κυανέρυθροι» για τις υπόλοιπες θέσεις.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πάνος ο πρώτος

Το Sportime.gr αποκάλυψε ότι ο Ξενοφών Πάνος είναι στη λίστα και η επιβεβαίωση δεν άργησε. Την ίδια ώρα που οι φήμες δίνουν και παίρνουν για ονόματα που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Σε κάποιους έχουν ρίξει πόρτα οι Ηπειρώτες και άλλοι τους λανσάρουν σαν μεταγραφικούς στόχους. Εντυπωσιακό, πάντως, να βγάζεις προς τα έξω πως έχεις υψηλές προσδοκίες για τη νέα σεζόν και να ξεκινάς με έναν 35χρονο. Ακόμη καλύτερο όλο αυτό όταν λες πως πάνω από 50άρια δεν βγαίνεις. Αλήθεια, με τους Κάρλες Σόρια και Φεντερίκο Τζίνο όλα καλά; Αμφότεροι έχουν ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ότι θέλουν να αποχωρήσουν και να μην παίξουν στη Super League 2. Ο δεύτερος είναι σε καλύτερη μοίρα, βέβαια, αφού μένει ελεύθερος στο τέλος του έτους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 2: Το μπάχαλο στον Ηρακλή και ο Πανιώνιος που σκορπάει χρήμα – Μεταγραφές σε Χανιά, Καλαμάτα, ΠΑΣ Γιάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.