MEDIA

Μαριάντα Πιερίδη: Απίστευτη σπόντα με ανάρτηση στο Instagram

Σπόντα από την Μαριάντα Πιερίδη μέσω Instagram!
Μαριάντα Πιερίδη: Απίστευτη σπόντα με ανάρτηση στο Instagram

Μια απίστευτη σπόντα μέσα από ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έριξε η Μαριάντα Πιερίδη, με πολλούς να την συνδέουν με την προσωπική της ζωή.

«Ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που αξίζει! Όχι αυτό που νομίζει, ούτε αυτό που ισχυρίζεται, ούτε αυτό που λέει ότι αξίζει με το νου και τη λογική του. Παίρνει μόνο αυτό που υποσυνείδητα πιστεύει, ακόμα κι αν δηλώνει κάτι άλλο. Καλή εβδομάδα αγάπες» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της τραγουδίστριας.

Όλα αυτά, μια μόλις ημέρα μετά την αποκάλυψη της νέας σχέσης του πρώην συζύγου της, Δημήτρη Κατριβέση.

Δείτε την ανάρτηση της Μαριάντας Πιερίδη:

Μαριάντα Πιερίδη: Απίστευτη σπόντα με ανάρτηση στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαριάντα Πιερίδη: Απίστευτη σπόντα με ανάρτηση στο Instagram», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα