ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Εθνική Ελλάδας αλλάζει έδρα! Tέλος η OPAP Arena – Επιβεβαίωση Sportime.

H Εθνική Ελλάδας φεύγει από την OPAP Arena και επιστρέφει στο «Καραϊσκάκης».
Η Εθνική Ελλάδας αλλάζει έδρα! Tέλος η OPAP Arena – Επιβεβαίωση Sportime.

Τέλος η OPAP Arena. Η Εθνική Ελλάδας επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης» προς επιβεβαίωση του Sportime.

H Εθνική Ελλάδας φεύγει άμεσα από την OPAP Arena η οποία μέχρι πρότινος ήταν η έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Το Sportime είχε αποκαλύψει στις 6 Ιουλίου και μετά την συμφωνία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οτι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός είναι αυτός που θα αποφασίσει για την έδρα της εθνικής ομάδας.

Στο τραπέζι υπήρχαν αρκετές επιλογές. Το «Καραϊσκάκης» το ΟΑΚΑ και η… έκπληξη της Τούμπας! Τελικά η απόφαση που πήρε η νέα διοίκηση της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της Μάκης Γκαγκάτσης, είναι η Εθνική ομάδα να επιστρέψει από τον προσεχή Σεπτέμβριο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Θυμηθείτε την πρώτη φορά της Εθνικής στην OPAP Arena…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Εθνική Ελλάδας αλλάζει έδρα! Tέλος η OPAP Arena – Επιβεβαίωση Sportime.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!