ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσουκαλάς : Αυτές τις έξι μεταγραφές θέλει ο Ολυμπιακός – Βαζέλια έρχεται ο Σάσα!

Πόσες και σε ποιες θέσεις θέλει μεταγραφές ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός και για τον Σάσα που επιστρέφει μίλησε ο Τάκης Τσουκαλάς.
Τσουκαλάς : Αυτές τις έξι μεταγραφές θέλει ο Ολυμπιακός – Βαζέλια έρχεται ο Σάσα!

Σας έλειψε; Ο Τάκης Τσουκαλάς είναι ξανά στις επάλξεις. Είχε μια μικρή άδεια μίας εβδομάδας, αλλά επέστρεψε δριμύτερος. Για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό έκανε την αναφορά του για την ενίσχυση που απομένει να γίνει. Αναφορά έκανε και για το μπάσκετ και τον επικείμενο ερχομό του Σάσα Βεζένκοφ.

Κάνα 10μερο, ίσως και παραπάνω, είχε να εμφανιστεί ο Τάκης Τσουκαλάς. Λογικό κι επόμενο ήταν να έχει μια σούμα από όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και να πει στην εκπομπή του στο YouTube. Βέβαια, με την επικαιρότητα έπαιξε… μπάλα ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού.

Με άλλα λόγια, η ανανέωση του Ελ Κααμπί και ο ερχομός του Σάσα Βεζένκοφ. Αυτά ήταν τα δύο μεγάλα θέματα. Μετά τον Μαροκινό φορ βέβαια, ο Τάκης είπε για το που και πόσες μεταγραφές θα κάνει ο Ολυμπιακός στη συνέχεια.

«Ένα στόπερ ακόμα μετά τον Ιταλό που ήρθε, ένα αριστερό μπακ, έναν εξτρέμ, ένας ακόμα επιθετικός, ο Ποντένσε και ο Όρτα». Αυτά είπε πως έχει ανάγκη η ομάδα του Πειραιά.

Όσον αφορά τον Βεζένκοφ; «Βαζέλια, έρχεται ο Σάσα. Και τώρα; Τώρα χαμηλώστε τα φώτα…».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ, ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*! 

Ο Τσουκαλάς για τις μεταγραφές…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσουκαλάς : Αυτές τις έξι μεταγραφές θέλει ο Ολυμπιακός – Βαζέλια έρχεται ο Σάσα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.