ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φεντερίκο Κιέζα: Ακόμη και στο γάμο του μοίραζε αυτόγραφα κι έβγαινε φωτογραφίες με θαυμάστριες (vid)

Ούτε τη μέρα του γάμου του δεν χάλασε χατίρι στους φαν του ο Φεντερίκο Κιέζα.
Φεντερίκο Κιέζα: Ακόμη και στο γάμο του μοίραζε αυτόγραφα κι έβγαινε φωτογραφίες με θαυμάστριες (vid)

Ο Φεντερίκο Κιέζα παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο (20/7) την εκλεκτή της καρδιάς του Λουτσία Μπραμάνι, ωστόσο ούτε και σε αυτή την τόσο προσωπική ημέρα είπε όχι στους θαυμαστές του.

Αρκετοί εξ αυτών θέλησαν να βρεθούν κοντά στο ίνδαλμά τους και παίκτη της Γιουβέντους προκειμένου να του ευχηθούν τα καλύτερα για τον γάμο του. Εκείνος όχι μόνο τους χαιρέτησε αλλά πήγε κοντά τους προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα και να βγει φωτογραφίες μαζί τους, αφιερώνοντας μάλιστα αρκετά λεπτά.

Μάλιστα στα σχόλια μιας ανάρτησης για το συγκεκριμένο περιστατικό, ένας αναγνώστης αναρωτιέται χαριτολογώντας για το τι θα πει η σύζυγός του που ο Κιέζα έσπευσε να φωτογραφηθεί με θαυμάστριες ενώ παντρεύεται!

Να αναφέρουμε οτι ο Φεντερίκο Κιέζα και η Λουτσία Μπραμάνι γνωρίζονται από παιδία, ενώ βρίσκονται σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Κατά την πρόταση γάμου που της έκανε στεκόταν στο… ένα του γόνατο και εκείνη δεν μπορούσε παρά να του πει το πολυπόθητο «ναι». Η εντυπωσιακή Ιταλίδα είναι μοντέλο και ψυχολόγος.

Δείτε παρακάτω τον Κιέζα να υπογράφει αυτόγραφα τη μέρα του γάμου του και πιο κάτω αναρτήσεις της Λουτσία

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucia Bramani (@lucybramani)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φεντερίκο Κιέζα: Ακόμη και στο γάμο του μοίραζε αυτόγραφα κι έβγαινε φωτογραφίες με θαυμάστριες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.