ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Θα τρελαθούμε, μετά τον καύσωνα, μπόρες και καταιγίδες! – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Από καύσωνα σε μπόρες και καταιγίδες το γυρίζει ο καιρός, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.
Καιρός: Θα τρελαθούμε, μετά τον καύσωνα, μπόρες και καταιγίδες! – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Χειμώνα δεν καταλάβαμε φέτος, το καλοκαίρι πορεύεται με καύσωνες και τώρα έχουμε ξαφνικά μπόρες και καταιγίδες! Ο καιρός με λίγα λόγια θα μας… τρελάνει. Για την Τετάρτη (24/7) ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρει στην πρόγνωσή του εξασθενημένες μπόρες και βροχές. Βελτίωση από την Πέμπτη.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, με σημαντικότερα φαινόμενα στην κεντρική χώρα και στα ορεινά. Τοπικές χαλαζοπτώσεις. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στη Μακεδονία θα είναι περισσότερες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τοπικές καταιγίδες. Από το μεσημέρι και μετά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με εντονότερα φαινόμενα στα ανατολικά τμήματα της Κεντρικής Ελλάδας. Αυξημένη είναι οι πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 18 έως 33 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 22 έως 35-37, στη Θεσσαλία από 23 έως 37-38, στην Ήπειρο από 22 έως 35-36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 24 έως 36-38 βαθμούς και ενδεχομένως τοπικά 39, στα Επτάνησα από 23 έως 36 βαθμούς, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 24 έως 35-36, στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 24 έως 33-35 βαθμούς Κελσίου.

Στα πελάγη θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ και ενδεχομένως τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες από το μεσημέρι και μετά, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια και στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29 έως 37 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 34 βαθμούς.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Πέμπτη η αστάθεια θα παραμείνει στο εσωτερικό της ορεινής χώρας.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι καλύτερος με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο στο Mega

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Θα τρελαθούμε, μετά τον καύσωνα, μπόρες και καταιγίδες! – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.