ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι: Απάντηση στις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη τα πέντε πολεμικά πλοία έξω από την Κάσο

Τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν αναφορά στην άτυπη συμφωνία Μητσοτάκη - Ερντογάν αναφορικά με το Κυπριακό.
Τούρκοι: Απάντηση στις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη τα πέντε πολεμικά πλοία έξω από την Κάσο

Ως απάντηση στις δηλώσεις του υπουργού Υγείας της ελληνικής κυβέρνησης, Άδωνι Γεωργιάδη, θεωρούν οι Τούρκοι την παρουσία πολεμικών τουρκικών πλοίων έξω από την Κάσο.

Μάλιστα, τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν αναφορά στην άτυπη συμφωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν αναφορικά με το Κυπριακό, ώστε καμία πλευρά να μη χρησιμοποιήσει δηλώσεις που θα φέρουν σε… δύσκολη θέση την άλλη πλευρά.

Οι Τούρκοι λοιπόν υποστηρίζουν πως ο Άδωνις Γεωργιάδης και η δήλωσή του πως τα ελληνικά F-35 μπορούν να βρεθούν ξαφνικά στην Άγκυρα ξεπέρασε τα όρια.

Ενδιαφέρον έχει πάντως πως η δήλωση Γεωργιάδη για τα F-35 αφορά σε αεροπλάνα που δεν έχει ακόμα η Ελλάδα και δεν θα έχει για πολλά χρόνια ακόμα.

Είναι δηλαδή σαν να έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης πως μπορούμε να τηλεμεταφερθούμε κάποια στιγμή στην Άγκυρα με το διαστημόπλοιο Εντερπράις που θα έχει η Ελλάδα κάποτε στο μέλλον.

Τούρκοι: Απάντηση στις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη τα πέντε πολεμικά πλοία έξω από την Κάσο

Διαβάστε επίσης:

Γιατί λένε οι Τούρκοι πως ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει ανοησίες

Τουρκάλα influencer έκανε βίντεο με τις τιμές στην Ελλάδα και έγινε χαμός – Την κράζουν οι Τούρκοι επειδή κανείς δεν θα πηγαίνει διακοπές στην Τουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Απάντηση στις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη τα πέντε πολεμικά πλοία έξω από την Κάσο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.