ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από τα 17 στα 11 (μαξ) εκατ. ευρώ θα ρίξει ο Ολυμπιακός το ποσό για Όρτα και Ποντένσε

Το παιχνίδι της υπομονής θα παίξει ο Ολυμπιακός στις υποθέσεις των Όρτα και Ποντένσε, για να ρίξεις τις απαιτήσεις των Μπράγκα και Γουλβς.
Από τα 17 στα 11 (μαξ) εκατ. ευρώ θα ρίξει ο Ολυμπιακός το ποσό για Όρτα και Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί διακαώς την επανένταξη των Όρτα και Ποντένσε στο ρόστερ του. Ωστόσο, τα χρήματα που θέλει να δώσει είναι το πολύ 11 εκατ. ευρώ και όχι 17 που απαιτούν αυτή τη στιγμή Μπράγκα και Γουλβς αντίστοιχα.

Πολλή υπομονή θα χρειαστούν δύο υποθέσεις που τρέχει ο Ολυμπιακός και προσπαθεί να βγει και σε αυτές νικητής. Αφού έκλεισε τον Ελ Κααμπί και ανανέωσε τον Μασούρα, ο Μεντιλίμπαρ θέλει σίγουρα για τη νέα σεζόν και τον Αντρέ Όρτα και τον Ποντένσε, καθώς ο Κάρμο χάθηκε. Δεν θέλει να χαλάσει τον βασικό του κορμό και εκτιμά ότι αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές είναι κομβικοί στο παιχνίδι του.

Τα ξέρετε, τα έχετε διαβάσει ένα καρό φορές. Η στήλη συμμερίζεται την αισιοδοξία που βγάζει η ΠΑΕ για αμφότερες τις περιπτώσεις, αλλά παραμένουν δύσκολες. Η Γουλβς δεν πουλάει ποτέ φθηνά ειδικά τον Ποντένσε από τη στιγμή που ξέρει πως και ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Και όσο κι αν πιέζει ο Ποντένσε, δεν θα είναι απλό να φύγει άμεσα.

Από την άλλη μεριά υπάρχει και ο Όρτα. Η Μπράγκα είναι γνωστή για τις ακριβές της πωλήσεις επίσης. Αυτή τη στιγμή αν λάβουμε συνολικά τις δύο υποθέσεις, ο Ολυμπιακός χρειάζεται ένα ποσό γύρω στα 17εκ. ευρώ με βάση τις τωρινές απαιτήσεις των ομάδων. Άντε να πούμε 15-16. Είναι πολύ μεγάλο το νούμερο.

Διότι, η Μπράγκα μέχρι πρότινος ήταν αμετακίνητη στο ποσό που υπήρχε στη ρήτρα της περυσινής συμφωνίας,. Δηλαδή τα έξι εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή η Γουλβς ξέφευγε… Οι απαιτήσεις με τον Ποντένσε ήταν κάτι περισσότερο από δέκα εκατ. ευρώ. Τρελά χρήματα…

Ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα…

Οι Πειραιώτες έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Διότι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον χρόνο με το μέρος τους. Θα περιμένουν όσο χρειαστεί. Δυο, τρεις εβδομάδες, για παράδειγμα. Κάπου εκεί πιστεύουν στην ομάδα του Πειραιά πως θα τους πάρει για να φέρουν στα μέτρα τους την κατάσταση. Και κυρίως στα οικονομικά μέτρα τους.

Ήδη έχουν αρχίζει να αφουγκράζονται πώς οι τιμές πέφτουν. Η Μπράγκα αυτή τη στιγμή που μιλάμε θα συμφωνούσε και με ένα ποσό στα 5-5,5, η Γουλβς γύρω στα 7-8. Ακόμα όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν ακούν τα ποσά που πραγματικά έχουν στοχεύσει να βγάλουν από τα ταμεία τους.

Που θέλουν να κυμανθούν; Βάσει των όσων διαρρέονται στην αγορά, ο Ολυμπιακός με 10-11εκ. ευρώ θέλει να αποκτήσει και τον Ποντένσε και τον Όρτα από Γουλβς και Μπράγκα αντίστοιχα. Με σύμμαχους τους παίκτες υπάρχει η πίστη πως όντως στο τέλος θα τα καταφέρει. Με άλλα λόγια, θα αναγκαστούν οι δύο ομάδες να υποχωρήσουν…

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Από τα 17 στα 11 (μαξ) εκατ. ευρώ θα ρίξει ο Ολυμπιακός το ποσό για Όρτα και Ποντένσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.