ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: «Κλειδώνει» η παράταση…

Πολύ κοντά στο να ανακοινωθεί παράταση για την υποβολή δηλώσεων, έστω και για λίγες ημέρες. Μικρή ανάσα για τους λογιστές.
Φορολογικές δηλώσεις: «Κλειδώνει» η παράταση…

Θα δοθεί ή όχι παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις τελικά; Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime η παράταση έχει κλειδώσει και μένει να ξεκαθαρίσει για πόσες μέρες θα είναι.
Θα πάρουν ανάσα οι λογιστές.

Φοροτεχνικοί και λογιστές πίεσαν όλο αυτό το διάστημα για παράταση στις δηλώσεις των φορολογουμένων. Εδώ και μέρες διαιωνίζεται αυτή η ιστορία για μια μικρή επέκταση της προθεσμίας από το Υπουργείο Οικονομικών.

Από τη στιγμή που έχουμε φτάσει 24 Ιουλίου και ακόμα δεν έχουν υποβληθεί σχεδόν 800.000 δηλώσεις, λογικό ήταν να δοθεί παράταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime αυτή κλείδωσε. Απλώς δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα είναι μέχρι τέλος του μήνα (31/7) ή ένα δεκαήμερο έξτρα, δηλαδή έως 5 Αυγούστου.

Από το Υπουργείο Οικονομικών είχαν ανακοινωθεί μέχρι και πρόστιμο για πιθανές καθυστερήσεις.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Ρεπορτάζ για τις φορολογικές δηλώσεις…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φορολογικές δηλώσεις: «Κλειδώνει» η παράταση…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.