ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ανυπόμονη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη… (vid)

Αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (24/7) η ελληνική αποστολή για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ανυπόμονη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη… (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αναχώρησε στις 10:00 την Τετάρτη (24/7) το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι με την εκ των σημαιοφόρων Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (έτερος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο) να δηλώνει ανυπόμονη.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια στο Βάδην, δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση: «Αισθάνομαι. Παρά πολύ χαρούμενη. Τα συναισθήματα που μάλλον λίγοι μπορούν να ζήσουν και νιώθω πάρα πολύ τυχερή. Δεν περίμενα ποτέ είναι η αλήθεια (σ.σ. να είναι σημαιοφόρος σε τελευτή έναρξης). Δεν έχω ξαναπάει σε τελετή έναρξης και μου δίνεται μια τέτοια τιμή να είμαι και σημαιοφόρος στην πρώτη μου φορά. Δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Θα διασχίσουμε τον Σηκουάνα, είναι φανταστικό σαν σενάριο, τελείως διαφορετικά από ότι τα καθιερωμένα. Ανυπομονώ», είπε αρχικά η Ντρισμπιώτη.

Οσο για το αν είναι έτοιμη για τους αγώνες απάντησε: «Έχουμε και τα γούρια μας. Δεν λέμε τίποτα. Είμαι καλά, έχω δουλέψει σκληρά, Όσο μπορούσα έδωσα το 100% του εαυτού μου. Θέλω να κάνω έναν πολύ καλό αγώνα. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα και να είμαι στο ύψος μου».

Τέλος για τον η μητέρα της της έδωσε κάποια ευχή, η Αντιγόνη απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο: «Η μαμά μου δεν μου έδωσε κάποια ευχή γιατί θα είναι στο Παρίσι. Θα είναι όλη μου οι οικογένεια και είναι πολύ σημαντικό που τους έχω πάντα δίπλα μου».

Με συνθήματα «Πάμε Ελλάδα» επιβιβάστηκε το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι ξεκινούν στις 26 Ιουλίου στο Παρίσι. Κάποιοι αθλητές όπως ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Λευτέρης Πετρούνιας είχαν ταξιδέψει εδώ και μέρες στην Γαλλία, ενώ η ομάδα του μπάσκετ έφυγε για το Λιλ απευθείας από το Βελιγράδι.

Όσον αφορά τώρα στο «γαλανόλευκο team» πέταξε στις 10 το πρωί αποτελείται από τις Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, τους κολυμβητές και κολυμβήτριες Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Γεωργία Δαμασιώτη, Απόστολο Χρήστου, Στέργιο Μπίλας, Βαγγέλη Μακρυγιάννη, Δημήτρη Μάρκο, Απόστολο Παπαστάμο, Απόστολο Σίσκο, Ανδρέα Βαζαίο, Κωνσταντίνο Εγγλεζάκη, Κωνσταντίνο Στάμου, Ευάγγελο-Εφραίμ Ντούμα, Οδυσσέα Μελαδίνη, Παναγιώτη Μπολάνο και Κρίστιαν Γκολομέεβ.

Μαζί τους ήταν και οι αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου.

Αναλυτικά όσα είπε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για το Παρίσι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ανυπόμονη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη… (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.