ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γιατί δεν ιδρώνει το αυτί του Μεντιλίμπαρ για τον Μπιελ

Γιατί δεν είναι καλός στα φιλικά αλλά ο Βάσκος δεν ανησυχεί.
Ολυμπιακός: Γιατί δεν ιδρώνει το αυτί του Μεντιλίμπαρ για τον Μπιελ

Μία… ανησυχία υπάρχει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την αγωνιστική πορεία του Πεπ Μπιελ φέτος.

Ο Ισπανός, που είναι στοίχημα… διαρκείας για τον Ολυμπιακό, πάει πολύ καλά στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων στην Ολλανδία, όμως στο γήπεδο στα δύο φιλικά έως τώρα του Ολυμπιακού δεν έδειξε και πολλά πράγματα.

Όμως, παρ’ όλα αυτά ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλιμπαρ δεν ανησυχεί ΚΑΘΟΛΟΥ. Θεωρεί πως ο Μπιελ θα βγάλει… μάτια παίζοντας στη θέση του, πίσω από τον επιθετικό.

Το ότι δεν έχει παίξει ακόμα εκεί στα φιλικά οφείλεται στην έλλειψη winger στους ερυθρόλευκους, όμως μόλις έρθουν ο Ποντένσε και άλλος ένας, τότε ο Μπιελ θα παίξει στη θέση που έπαιζε στην Κοπενγχάγη.

Μιλημένα και συμφωνημένα αυτά μεταξύ Μεντιλίμπαρ και Μπιελ, γι αυτό και ο Μπιελ… πετάει στις προπονήσεις με ψυχολογία στα ύψη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αυτό θα είναι το νέο δίδυμο των στόπερ

Σαντιάγκο Έσε: Τρίβουν τα μάτια τους στην Αργεντινή με τον Έσε – Θα βγάλει μάτια στο Ολυμπιακό Τουρνουά λένε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Γιατί δεν ιδρώνει το αυτί του Μεντιλίμπαρ για τον Μπιελ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.