ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρίβουν τα μάτια τους με τον Μουζακίτη – Δεν υπάρχουν αυτά που κάνει στις προπονήσεις

Και προσέξτε, μιλάμε για έναν παίκτη που είναι μόλις 17 ετών.
Τρίβουν τα μάτια τους με τον Μουζακίτη – Δεν υπάρχουν αυτά που κάνει στις προπονήσεις

Δεν το… πιστεύουν στα μάτια τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την παρουσία του Χρήστου Μουζακίτη στην καλοκαιρινή προετοιμασία των ερυθρόλευκων στην Ολλανδία.

Ο 17χρονος μέσος του Ολυμπιακού είναι σωστό… κομπιούτερ στον αγωνιστικο χώρο, βλέπει τα πάντα στο γήπεδο και δεν είναι τυχαίο πως ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ του έδωσε όλα τα στημένα.

Τον ρόλο που είχε ο Κωστας Φορτούνης στους αγώνες του Ολυμπιακού, με τις εκτελέσεις των στημένων, αναμένεται να παίρνει σιγά σιγά ο Χρήστος Μουζακίτης.

«Είναι… αλλού το παιδί», η φράση που βγήκε από άνθρωπο του Ολυμπιακού που παρακολουθεί την προετοιμασία των Πειραιωτών στην Ολλανδία.

Και προσέξτε, μιλάμε για έναν παίκτη που είναι μόλις 17 ετών.

Μεγάλο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ για τους ερυθρόλευκους ο Μουζακίτης και στον Πειραιά τρίβουν τα χέρια τους με το διαμάντι που έχουν στις τάξεις τους.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Γιατί δεν ιδρώνει το αυτί του Μεντιλίμπαρ για τον Μπιελ

Ολυμπιακός: Αυτό θα είναι το νέο δίδυμο των στόπερ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρίβουν τα μάτια τους με τον Μουζακίτη – Δεν υπάρχουν αυτά που κάνει στις προπονήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.