MEDIA

Αλέκος Συσσοβίτης: Έχω το νου μου μην πεθάνω από Αλτσχάιμερ

«Η μητέρα μου είχε διπολική διαταραχή. Ο διπολικός δεν έχει μέτρο στα συναισθήματά του», αποκάλυψε ο Αλέκος Συσσοβίτης.
Αλέκος Συσσοβίτης: Έχω το νου μου μην πεθάνω από Αλτσχάιμερ

Ο ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (23/7) στην εκπομπή Καλύτερα Αργά της Αθηναΐδας Νέγκα στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Ο ηθοποιός μίλησε φυσικά και για το κίνητρο που του έδωσε το πρόβλημα ψυχικής υγείας της μητέρας του να ασχοληθεί με την υποκριτική, όπως και τον φόβο του μήπως πάθει το ίδιο.

«Η μητέρα μου είχε διπολική διαταραχή. Ο διπολικός δεν έχει μέτρο στα συναισθήματά του. Αυτή τη ψυχική αστάθεια είναι πάρα πολύ δύσκολο για ένα παιδί να τη διαχειριστή, το ωριμάζει όμως και πάρα πολύ γρήγορα. Δε μπορούμε να βλέπουμε μόνο τη βλάβη που παθαίνουμε από κάτι, πρέπει να δούμε και τι κερδίζουμε από αυτό, όσο παράδοξο και αν ακούγεται», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

«Εμένα η μητέρα μου με αγαπούσε πάρα πολύ. Αυτό το πράγμα ήταν κίνητρο για μένα για να ασχοληθώ με την υποκριτική. Παρατηρούσα και έψαχνα την ψυχή της μητέρας μου, καταλάβαινα ότι είμαι κομμάτι αυτού. Ανησυχούσα μήπως αποκτήσω κι εγώ τα ίδια ψυχικά προβλήματα. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι με έπιασε μια κρίση πανικού. Πράγματι ανησύχησα μήπως έχω κι εγώ μια τέτοια εξέλιξη γιατί είναι και γονιδιακό. Επίσης, επειδή η μητέρα μου πέθανε από Αλτσαχάιμερ, έχω το νου μου και σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Αλέκος Συσσοβίτης: Δείτε το απόσπασμα

Πηγή mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλέκος Συσσοβίτης: Έχω το νου μου μην πεθάνω από Αλτσχάιμερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.