ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης πολύ κοντά στον εμβληματικό αρχηγό της Θέλτα!

Με τον παίκτη - σημαία της Θέλτα, Ούγκο Μάγιο συμφώνησε ο Άρης για να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας!
Ο Άρης πολύ κοντά στον εμβληματικό αρχηγό της Θέλτα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, οι οποίες στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν κι επίσημα από την ΠΑΕ, o Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Ούγκο Μάγιο! Τον δεξιό μπακ και παίκτη – σημαία της Θέλτα!

Περισσότερες από 400 συμμετοχές με τη φανέλα της Θέλτα. Μέλος της ομάδας του Βίγκο για περισσότερα από 15 χρόνια σχεδόν για όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα και εμβληματικός αρχηγός της, πριν έρθει το περασμένο καλοκαίρι και μετακομίσει στην Βραζιλία για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ!

Ο Ούγκο Μάγιο, ο 33χρονος Ισπανός δεξιός μπακ, με 450 συμμετοχές με τη φανέλα της Θέλτα, οι 300 εξ αυτών στη La Liga και ακόμα 12 στην διοργάνωση του Europa League, δέχεται ισχυρό πρέσινγκ από τον Άρη για να επιστρέψει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα για να καλύψει το κενό που άφησε φεύγοντας για την ΑΕΚ ο Οντουμπάτζο.

Οι συστάσεις για τον Μάγιο περιττές, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που… ξεχειλίζει από εμπειρία, αγωνιζόμενος για πάρα πολλά χρόνια σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με φουλ σεζόν την τελευταία 10ετία στην Θέλτα, πριν την μικρή παρένθεση που έκανε την τελευταία σεζόν ταξιδεύοντας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Άρης έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές του με τον Μάγιο, ευελπιστώντας οτι θα καταφέρει να τον πείσει να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», αν και είχε προτάσεις και από ομάδες της πατρίδας του. Οπως και τελικά έγινε με τον εμβληματικό αρχηγό της Θέλτα να δίνει τα χέρια με τον Θεό του πολέμου για συμβόλαιο δύο ετών!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Άρης πολύ κοντά στον εμβληματικό αρχηγό της Θέλτα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!