ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιώργος Βαγιαννίδης: Θρίλερ με τη μεταγραφή του

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη για τον Παναθηναϊκό.
Γιώργος Βαγιαννίδης: Θρίλερ με τη μεταγραφή του

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει, η Μποταφόγκο πιέζει και δεν είναι η μόνη!

Την ώρα που ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και οι «πράσινοι» θέλουν να μη φύγει τώρα ο Έλληνας δεξιός μπακ, μπαίνει και άλλη ομάδα στο κόλπο. Για την ακρίβεια δεν είχε φύγει και ποτέ.

Είναι γνωστό πως η Μπράγκα είχε τσεκάρει τον 22χρονο από τα περσινά πλέι οφ του Champions League, όταν βρήκε στον δρόμο της τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια το έψαξε, δεν έβγαλε άκρη και έκανε πίσω. Ωστόσο, ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλουίτζι Λονγκάρι υποστηρίζει πως οι Πορτογάλοι κάνουν και νέα προσπάθεια.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή, η Μπράγκα δίνει στον παίκτη τετραετές συμβόλαιο με απολαβές ύψους 1 εκ. ευρώ και 1,2 εκ. ευρώ μπόνους υπογραφής. Μόνο που δεν κάνει καμία αναφορά στα χρήματα που θα πάρει ο Παναθηναϊκός.

Τα δεδομένα είναι δύο. Πρώτον είναι αρκετά τραβηγμένο να βρει ο Γιώργος Βαγιαννίδης αυτά τα χρήματα στην Πορτογαλία και από ομάδα εκτός των τριών μεγάλων. Δεύτερον φαντάζει δύσκολο να προσφέρει η Μπράγκα περισσότερα χρήματα από την Μποταφόγκο.

Οι Βραζιλιάνοι και μεγαλύτερο πορτοφόλι έχουν και ένα αρκετά δελεαστικό πλάνο. Σε τέτοιο βαθμό που ο «Βάγια» είναι ήδη άκρως θετικός. Δύσκολα θα το γυρίσει ο Παναθηναϊκός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Βαγιαννίδης: Θρίλερ με τη μεταγραφή του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.