ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live ενημέρωση: Νίκες για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Η εξέλιξη των αναμετρήσεων ΠΑΟΚ - Μπάνια Λούκα και ΑΕΚ - Ίντερ Ντ' Εσκάλδες.
Live ενημέρωση: Νίκες για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Live ενημέρωση για τα παιχνίδια ΠΑΟΚΜπάνια Λούκα για τον 2ο προκριματικό του Champions League και ΑΕΚ – Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες για τον 2ο προκριματικό του Conference League.

Live ενημέρωση: ΠΑΟΚ – Μπάνια Λούκα 3-2, ΑΕΚ Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες 4-3

Λήξη αναμέτρησης, νίκη με 4-3 για την ΑΕΚ! Προβληματική η εμφάνισή της, έντονες οι αποδοκιμασίες.

90’+7 Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Άμραμπατ με το πλασέ του να φεύγει έξω.

84′ ΓΚΟΛ για την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες! Ο Μαρτίνεθ με σουτ εκτός περιοχής νικάει τον Στρακόσια, που δεν είχε καλό οπτικό πεδίο.

78′ ΓΚΟΛ για την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες με την εκτέλεση πέναλτι του Αντρέου.
76′ ΠΕΝΑΛΤΙ για την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες! Σοβαρό λάθος από τον Στρακόσια, έχασε το κοντρόλ και γκρέμισε τον Αντρέου.

75′ Αποκρούει ο Μουνιόθ την εκτέλεση πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία

73′ ΠΕΝΑΛΤΙ για ην ΑΕΚ! Το κέρδισε ο Λιβάι Γκαρσία, τον ανέτρεψε ο Μουνιόθ.

65′ ΓΚΟΛ για την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες! Ο Βίντα κάνει κακό γύρισμα με το κεφάλι και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Λήξη αγώνα στην Τούμπα, νίκη με 3-2 για τον ΠΑΟΚ!

ΑΕΚ – Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες| 52′ ΓΚΟΛ για την Ένωση! Από κόρνερ του Ελίασον και κεφαλιά του Μουκουντί η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.

ΠΑΟΚ – Λούκα Μπάνια | 77′ Δοκάρι για τους «ασπρόμαυρους»! Προ του Σαμάτα ο Κουλασίν έδιωξε και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο στην Opap Arena.

Ημίχρονο στην Opap Arena.

ΠΑΟΚ – Λούκα Μπάνια | 50′ ΓΚΟΛ για τους «ασπρόμαυρους»! Από κόρνερ του Ντεσπόντοφ ο Εκόνγκ σκοράρει στην ανυπεράσπιστη εστία μετά την τραγική έξοδο του Σισκόφσκι.

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα.

ΑΕΚ – Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες| 32′ ΓΚΟΛ για την Ένωση! Κάνει το γύρισμα ο Ρότα, ο Γιόνσον αφήνει, ο Γκατσίνοβιτς εκτελεί και σκοράρει.

Ημίχρονο στην Τούμπα.

ΑΕΚ – Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες| 20′ ΓΚΟΛ για την Ένωση! Ο Στρακόσια έκανε ωραία βαθιά μπαλιά, ο Λιβάι Γκαρσία δεν τα κατάφερε με την πρώτη, αλλά παίρνοντας ο ριμπάουντ νίκησε τον Μουνιόθ για τ 2-0.

ΠΑΟΚ – Λούκα Μπάνια | 45’+2 ΓΚΟΛ για την Λούκα Μπάνια! Βγάζει η σέντρα ο Λούκιτς, η μπάλα περνάει στο δεύτερο δοκάρι και ο Κουλασίν ισοφαρίζει. Τραγική η αντίδραση του Μπάμπα.

ΠΑΟΚ – Λούκα Μπάνια | 39′ ΓΚΟΛ για τους σπρόμαυρους»! Ο Σβαμπ βγάζει τη σέντρα, ο Οζντόεφ πιάνει ωραίο σουτ στην κίνηση, ο Σισκόφκι αποκρούει και ο Κουλιεράκης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΕΚ – Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες| 6′ ΓΚΟΛ για την Ένωση! Ο Λιβάι Γκαρσία κάνει την παράλληλη μπαλιά και ο αμαρκάριστος Λιούμπισιτς ανενόχλητος σκοράρει. Λίγο νωρίτερα δοκάρι είχε ο Γκατσίνοβιτς.

ΑΕΚ – Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες: Σέντρα στο ματς.

22′ ΓΚΟΛ για την Μπάνια Λούκα! Ο Ερέρα ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα.

21′ ΠΕΝΑΛΤΙ για την Μπάνια Λούκα! Μέσω VAR η παράβαση με τον Κουλιεράκη να πέφτει πάνω στον Κοτάρσκι και να του διώχνει την μπάλα άθελά του με το χέρι. Πολύ περίεργη φάση.

17′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Από εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ ο Κουλιεράκης στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά ανοίγει το σκορ.

14′ Ευκαιρία για την Μπάνια Λούκα με την κεφαλιά του Λούκιτς να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

10′ Κυκλοφορεί την μπάλα ο ΠΑΟΚ, περιμένει η Μπάνια Λούκα και προσπαθεί να κλείσει τους διαδρόμους.

1′ Σέντρα στο ματς.

Οι ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Λιβάι Γκαρσία.

Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες (Ότγκερ Κάναλς): Μουνιόθ, Τόρες, Φέχερ, Πουέντες, Γκαγέγο, Λόπεθ, Μπουχαρμά, Αλόνσο, Ασούμπρε, Μπερλάνγκα, Λόπεζ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Τάισον, Τόμας

Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Μλάντεν Ζίζοβιτς): Σισκόφσκι, Καρολίνα, Μέιερς, Ερέρα, Κβρζίτς, Σκόρουπ, Γκράχοβατς, Κουλασίν, Σάβιτς, Βούκοβιτς, Λούκιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Live ενημέρωση: Νίκες για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.