MEDIA

Tempting Fortune : Μίνι Survivor με Γιάννη Τσιμιτσέλη – Τι αποκάλυψε το trailer (vid)

Ένα μικρό Survivor με άλλη λογική μοιάζει να είναι το Tempting Fortune σύμφωνα με όσα μας είπε στο trailer ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Tempting Fortune : Μίνι Survivor με Γιάννη Τσιμιτσέλη – Τι αποκάλυψε το trailer (vid)

Έδωσε μερικά στοιχεία ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για το Tempting Fortune που έρχεται στο ΣΚΑΪ. Ζήσε την περιπέτεια είναι το concept. Σε ορισμένα σημεία θα θυμίζει λίγο το Survivor ή μήπως όχι;

Περισσότερο το Exathlon που θα το φέρει κι αυτό ο Ατζούν είναι που περιμένουμε να μοιάσει με το Survivor. Μέχρι να ξεκινήσει βέβαια το κανονικό παιχνίδι επιβίωσης. Αυτό θα γίνει τον Ιανουάριο. Μέχρι τότε θα έρθει στο κανάλι του Φαλήρου ένα διαφορετικό ριάλιτι. Το Tempting Fortune.

Αυτό δεν μοιάζει με επιβίωσης, αλλά με παιχνίδι σωστής απόφασης. Και θα έχει και αυτό τις δυσκολίες του για 12 συμμετέχοντες. Διότι, λεφτά θα έχουν και κάποιες ανέσεις αλλά δεν θα είναι όλα ρόδινα στο ταξίδι τους.

Δίνει αρκετά στοιχεία μέσω του trailer ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που θα το παρουσιάσει.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Tempting Fortune το trailer

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Tempting Fortune : Μίνι Survivor με Γιάννη Τσιμιτσέλη – Τι αποκάλυψε το trailer (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!