SPORTIME BET

Πρεμιέρα στο ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού με απόδοση 100 από τη Novibet!

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.
Πρεμιέρα στο ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού με απόδοση 100 από τη Novibet!

Ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι ο Παναθηναϊκός με αρχικό προορισμό τους ομίλους του Europa League. Το «τριφύλλι» την Πέμπτη (21:00) υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ στο πρώτο παιχνίδια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Κυπελλούχους Ελλάδας με οδηγό στον πάγκο του τον Ουρουγουανό προπονητή, Ντιέγκο Αλόνσο, φιλοδοξεί να ξεκινήσει με το «δεξί» τις επίσημες υποχρεώσεις του. Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να επιβεβαιώσει πάνω στο χορτάρι τον τίτλο του φαβορί και να κάνει το πρώτο βήμα για την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Για τον πολυπόθητο στόχο θα ακολουθήσουν και νέες δοκιμασίες, αφού σε περίπτωση που αποκλείσει την Μπότεφ θα αντιμετωπίσει μια εκ των Άγιαξ ή Βοϊβοντίνα στον 3ο προκριματικό γύρο τη διοργάνωσης.

Επίσημο ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα θα κάνουν τα δυο πιο λαμπερά μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού. Ο λόγος για τον μέσο Μαξίμοβιτς και τον αμυντικό Ίνγκασον. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμειναν οι Ρούμπεν Πέρεθ (ανέτοιμος) και Φώτης Ιωαννίδης (τραυματίας).

Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΗ LEAGUE STAGE PHASE TOY

ΕUROPA LEAGUE ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 100!

Η Μπότεφ στον πρώτο προκριματικό έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Μάριμπορ (2-1, 2-2). Οι Βούλγαροι διαθέτουν δίψα για διάκριση στα ευρωπαϊκά σαλόνια και με την πρόκριση εις βάρος των Σλοβένων ζουν το όνειρό τους. Ωστόσο, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ μειονεκτεί σε ποιότητα και έχει ελάχιστες ευρωπαϊκές παραστάσεις.

Οι Βούλγαροι παίζουν άριστα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και στην επίθεση στηρίζουν πολλά στον Άντονι Ούτζα. Πρόκειται για φετινό μεταγραφικό απόκτημα που σκόραρε και στα δύο ματς με την Μάριμπορ και από 2012 μετράει 250 συμμετοχές στην Bundesliga!

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Europa League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρεμιέρα στο ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού με απόδοση 100 από τη Novibet!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.