MEDIA

Η Ελένη Πετρουλάκη αποκαλύπτει για τις πλαστικές που έχει κάνει- «Φυσιολογικό να δεχόμαστε και αρνητική κριτική»

Η γνωστή γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη που τη γνωρίσαμε μέσα από τον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1, εξομολογήθηκε ότι «υπήρχαν πολλές φάσεις με το σώμα μου».
Η Ελένη Πετρουλάκη αποκαλύπτει για τις πλαστικές που έχει κάνει- «Φυσιολογικό να δεχόμαστε και αρνητική κριτική»

Η Ελένη Πετρουλάκη ήταν καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή του Action24 «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για τα σχόλια που κάνουν χρήστες σε ό,τι αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η ίδια αν και δεν απάντησε ξεκάθαρα αν έχει κάνει ή όχι, τόνισε πως όσοι κάνουν τέτοιου είδους σχόλια, είναι γιατί δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό ου

«Εγώ δεν θα ασχοληθώ ποτέ τι κάνουν οι άλλοι γιατί δεν έχω χρόνο. Εγώ δεν θα καθόμουν να γράψω ποτέ σχόλιο δημόσια άρα είναι θέμα χαρακτήρα και κατά πόσο είσαι δουλεμένος και με την αυτοβελτίωση και το να μαθαίνεις κάθε ημέρα να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην ψυχή. Η ύλη φθείρεται, η ψυχή όχι» πρόσθεσε η personal trainer.

Η γνωστή γυμνάστρια που τη γνωρίσαμε μέσα από τον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1, εξομολογήθηκε ότι «υπήρχαν πολλές φάσεις με το σώμα μου».

«Είμαι ένας άνθρωπος φυσιολογικός που έχω περάσει 10 χρόνια με εξωσωματικές με 8-10 κιλά πάνω, ορμονοθεραπείες, δίδυμη κύηση, έχω περάσει την εμμηνόπαυση. Πολλές φορές δεν έιχα διάθεση να ασχοληθώ με εμένα είναι αυτό που λένε “το παπούτσι του τσαγκάρη είναι πάντα μπαλωμένο”» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε, δε, ότι «αρκετές φορές είχα αφήσει τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα αλλά είχα την τύχη επειδή ασχολούμαι απο μικρή με τον αθλητισμό να έχω τη βάση και να ξέρω τι να κάνω».

Παρακάτω όσα είπε η Ελένη Πετρουλάκη στην Αθηναΐδα Νέγκα

Πηγή mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Ελένη Πετρουλάκη αποκαλύπτει για τις πλαστικές που έχει κάνει- «Φυσιολογικό να δεχόμαστε και αρνητική κριτική»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.