ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σάσα Βεζένκοφ ξανά στο ΣΕΦ με τα ερυθρόλευκα! – Είπε και «καλημέρα» η ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επανήλθε το πρωί της Πέμπτης με νέο βίντεο για τον Σάσα Βεζένκοφ από το ΣΕΦ!
Ο Σάσα Βεζένκοφ ξανά στο ΣΕΦ με τα ερυθρόλευκα! – Είπε και «καλημέρα» η ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Ο Σάσα Βεζένκοφ ξανά στο ΣΕΦ! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το βίντεο τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/7) «Kalinixta! Θα σας πούμε και… Kalimera 😉 ! », είπε και την καλημέρα της! Με νέο βίντεο στις 10 το πρωί που δείχνει τον Βούλγαρο φόργουορντ να πηγαίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και να βάζει τα ερυθρόλευκα!

Συγκεκριμένα αφού αρχικά τον βλέπουμε να βαδίζει στο διάδρομο των αποδυτηρίων του σταδίου στη συνέχεια εμφανίζεται στα αποδυτήρια να φορά και πάλι τα ερυθρόλευκα. Κατόπιν βλέπουμε πλάνα από επιτυχίες του ιδίου με τους ερυθρόλευκους, ενώ στο τέλος του βίντεο ο Βεζένκοφ κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις στις οποίες τονίζει:

«Εδώ είναι η μπασκετική μου οικογένεια. Για όσα ζήσαμε, μα πιο πολύ για όσα θα ζήσουμε», λέει ο29χρονος φόργουορντ ντυμένος με τη στολή του Ολυμπιακού από το παρκέ του ΣΕΦ!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Σάσα Βεζένκοφ

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το μεσημέρι (25/7) στις 15:00 είναι προγραμματισμένη η Συνέντευξη Τύπου των Πειραιωτών για την παρουσίαση του Σάσα στην οποία αναμένεται να δώσουν το παρών και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Να σημειώσουμε οτι ο Βεζένκοφ υπογράφει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, διάρκειας πέντε ετών που μαζί με τα μπόνους θα φτάσει τα 20.3 εκατομμύρια ευρώ!

Κάλεσμα της Θύρας 7 για υποδοχή στον Βεζένκοφ

Στο μεταξύ με άναρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού καλούν τον κόσμο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την υποδοχή του Σάσα Βεζένκοφ.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών στα social media με ανάρτησή κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την υποδοχή του Βεζένκοφ. «Όλοι αύριο στο ΣΕΦ στις 14:30 να υποδεχτούμε τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης τον δικό μας ΣΑΣΑ!», ήταν το μήνυμα της Θύρας 7.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σάσα Βεζένκοφ ξανά στο ΣΕΦ με τα ερυθρόλευκα! – Είπε και «καλημέρα» η ΚΑΕ Ολυμπιακός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.