ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης τα βρήκε με Ρέιντζερς και Σιφουέντες!

Ο Άρης τρυπάει οικονομικά το ταβάνι του, αποκτώντας τον μέσο των Ρέιντζερς, Χοσέ Σιφουέντες!
Ο Άρης τα βρήκε με Ρέιντζερς και Σιφουέντες!

Την υπέρβαση με τον 25χρονο κεντρικό μέσο των Ρέιντζερς, Χοσέ Σιφουέντες κάνει ο Άρης. Στα 7 εκ. ευρώ η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή από το Εκουαδόρ στο transfermarkt.

H ενίσχυση του Άρη με ποδοσφαιριστές σαν τον Σίστο, τον Σισέ και τον Ούγκο Μάγιο, και οι τρεις περιπτώσεις που αποκάλυψε το Sportime, θα έχει ανάλογη συνέχεια, με κινήσεις από το πάνω ράφι! Το Sportime αποκάλυψε τις επαφές που έχει ο Άρης με κεντρικό χαφ που θα κάνει αίσθηση αν αποκτηθεί, αφού πρόκειται για παίκτη που η χρηματιστηριακή του αξία είναι μεγαλύτερη από τους περισσότερους αθλητές που αγωνίζονται στις ομάδες του BIG4 πλην πολύ λίγων εξαιρέσων.

Ο Άρης έχει προχωρήσει αρκετά την περίπτωση του Χοσέ Σιφουέντες. Προκειται για 25χρονο κεντρικό χαφ που ανήκει στην Ρέιντζερς και το transfermarkt τον κοστολογεί 7 εκ. ευρώ. Υπερδιπλάσια αξία από τον Μορόν και 2 εκ. ευρώ πιο ακριβό από τον Έλ Κααμπί.

Ο διεθνής με το Εκουαδόρ Σιφουέντες βγήκε εκτός της πατρίδας του το 2020 για να πάει στο MLS, όταν το Λος Άντζελες έδωσε τρία εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Οι 100 συμμετοχές και τα 14 γκολ σε 2,5 χρόνια, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των Ρέιντζερς οι οποίοι έδωσαν δύο εκ. ευρώ για να τον φέρουν στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2023. Με την ομάδα της Γλασκώβης στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια μεταξύ αυτών και στα προκριματικά του Champions League, καθώς και σε όλα του ομίλου του Europa League, πριν παραχωρηθεί δανεικός τον Φεβρουάριο στην Κρουζέιρο με την οποία αγωνίστηκε σε 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Αρης έχει συμφωνήσει με την Ρέιντζερς για μονοετή δανεισμό του Σιφουέντες και υποχρεωτική οψιόν αγοράς έναντι 5 εκ. ευρώ! Επταψήφιο το συμβόλαιο του μέσου από το Εκουαδόρ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Άρης τα βρήκε με Ρέιντζερς και Σιφουέντες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!