ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γιατί έγινε εκτάκτως τετ α τετ Μεντιλίμπαρ – Μπιελ

Ο Μεντιλίμπαρ προορίζει τον Μπιελ ως αντικαταστάτη του Γιόβετιτς αλλά... υπάρχει θέμα.
Ολυμπιακός: Γιατί έγινε εκτάκτως τετ α τετ Μεντιλίμπαρ – Μπιελ

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Πεπ Μπιελ φέτος είναι ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ.

Έτσι, ο Βάσκος προπονητής των ερυθρόλευκων, βλέποντας πως ο παίκτης δεν έχει ακόμα φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης τον πήρε… παραπέρα στην προπόνηση του Ολυμπιακού και μίλησαν οι δυό τους αρκετή ώρα.

Ο Μπιελ μετά το τετ α τετ έδειξε τελείως διαφορετικό πρόσωπο, με το Μεντιλίμπαρ να ικανοποιείται από την άμεση ανταποκρισή του.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ θέλει να δει πράγματα από τον Μπιελ, τον οποίο θέλει να δει στην θέση πίσω από τον επιθετικό, όμως ο συμπατριώτης του δεν δείχνει για την ώρα πως μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο παιχνιδι του Ολυμπιακού.

Ο Μεντιλίμπαρ προορίζει τον Μπιελ ως αντικαταστάτη του Γιόβετιτς, όμως σε αντίθεση με τον Στέβαν Γιόβετιτς, που όποτε έμπαινε ως αλλαγή ήταν game changer, ο Πεπ Μπιελ όταν παίζει ή όταν μπαίνει αλλαγή χάνεται.

Ο Βάσκος θέλησε να ξυπνήσει τον Μπιελ με το τετ α τετ και να του φτιάξει την ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Τι συμβαίνει με Τσικίνιο

Ολυμπιακός: Τι έγινε στο δίτερμα και το παράδοξο με την ομάδα του Μασούρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Γιατί έγινε εκτάκτως τετ α τετ Μεντιλίμπαρ – Μπιελ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.