SPORTIME BET

Έβρεξε νικητές στο ΤΖΟΚΕΡ: Περισσότεροι από 100 τυχεροί 5άρηδες έχουν κερδίσει από 100.000 ευρώ ο καθένας στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού

Πολλοί οι νικητές στο Τζόκερ.
Έβρεξε νικητές στο ΤΖΟΚΕΡ: Περισσότεροι από 100 τυχεροί 5άρηδες έχουν κερδίσει από 100.000 ευρώ ο καθένας στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού

Το φράγμα των 100 νικητών στη δεύτερη κατηγορία έσπασε το ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ. Συγκεκριμένα, στο δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχουν αναδειχθεί 104 τυχεροί 5άρηδες, οι οποίοι έχουν κερδίσει από 100.000 ευρώ ο καθένας.

Συνολικά, το νέο ΤΖΟΚΕΡ έχει μοιράσει το ποσό των 10.400.000 ευρώ σε όσους έκαναν πέντε σωστές προβλέψεις αριθμών, από τις 10 Δεκεμβρίου 2023 και έπειτα, όταν και πραγματοποιήθηκε η πρώτη κλήρωση του ανανεωμένου παιχνιδιού.

«Κάθε επιτυχία στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ δίνει πλέον το έναυσμα για πανηγυρισμούς. Το να κερδίζει κάποιος ένα μεγάλο ποσό, όπως είναι αυτό των 100.000 ευρώ, ακόμα και αν δεν προέβλεψε σωστά όλους τους αριθμούς, είναι κάτι μοναδικό. Το ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ έχει μοιράσει μεγαλύτερα έπαθλα σε περισσότερους νικητές, ξεπερνώντας τους 100 τυχερούς 5άρηδες σε όλη την Ελλάδα. Ένας από αυτούς είχε καταθέσει το δελτίο του στο κατάστημά μας», αναφέρει ο Χρήστος Ταμπάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Παγκράτι.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Χρήστου, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα, σημειώνει: «Οι συμμετοχές για το ΤΖΟΚΕΡ στο κατάστημά μας αυξήθηκαν κατακόρυφα από την πρώτη κιόλας κλήρωση που ανέδειξε 2 νικητές στη δεύτερη κατηγορία. Ο τυχερός 5άρης αποτέλεσε θέμα συζήτησης στην πόλη μας για μήνες».

«Η επιτυχία που κατέγραψε το κατάστημά μας με την ανάδειξη του νικητή που κέρδισε 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ, αύξησε κατακόρυφα την επισκεψιμότητα», τονίζει η κα Γεωργία Σοφού, ιδιοκτήτρια τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στο Περιστέρι

Ο Χρήστος Λαγαμτζής, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Σύρο, υπογραμμίζει: «Τους καλοκαιρινούς μήνες το ΤΖΟΚΕΡ έχει την τιμητική του στην πόλη μας. Ο κόσμος που επισκέπτεται το νησί αυξάνεται, όπως και η κίνηση στο κατάστημά μας. Ακόμα και οι ξένοι τουρίστες, βλέπουν την επιτυχία που σημειώσαμε με το τυχερό 5άρι και ρωτάνε για το ΤΖΟΚΕΡ».

Τυχεροί 5άρηδες σε όλη την Ελλάδα

Οι 104 νικητές της δεύτερης κατηγορίας του ΤΖΟΚΕΡ έχουν αναδειχθεί σε καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας, ενώ κάποιοι από τους τυχερούς κατέθεσαν τα δελτία τους διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

«Τυχεροί 5άρηδες έχουν αναδειχθεί στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας. Από τις Σέρρες μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο. Σχεδόν σε όλους τους νομούς, υπάρχει κάποιο κατάστημα ΟΠΑΠ που έχει αναδείξει νικητή στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού. Όπως και το δικό μας, εδώ στα Τρίκαλα. Αυτό έχει καταφέρει το ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ, να προσφέρει πιο πολλά σε πιο πολλούς», αναφέρει ο Βασίλης Τέτσιος, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στα Τρίκαλα.

«Το ΤΖΟΚΕΡ είναι από τα αγαπημένα παιχνίδια του κόσμου. Οι παίκτες επισημαίνουν ότι ήταν πολύ θετική αλλαγή το γεγονός ότι όσοι δεν πετυχαίνουν το απόλυτο, αλλά κάνουν 5 σωστές προβλέψεις αριθμών, κερδίζουν πλέον 100.000 ευρώ. Όπως και το ότι τα τζακ ποτ ξεκινούν από ένα πολύ μεγάλο ποσό, όπως είναι το ένα εκατομμύριο ευρώ», υπογραμμίζει η Πολυξένη Παρασκευοπούλου, ιδιοκτήτρια τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στα Βριλήσσια.

Τζακ ποτ 1,5 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση

Τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ στην αποψινή κλήρωση, μετά από έξι συνεχόμενα τζακ ποτ χωρίς να βρεθεί νικητής στην πρώτη κατηγορία. Παράλληλα, όπως και σε κάθε κλήρωση, το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει από 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι.

Η κλήρωση για τα 1,5 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας και μέσω διαδικτύου στο opaponline.gr, λήγει μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρεξε νικητές στο ΤΖΟΚΕΡ: Περισσότεροι από 100 τυχεροί 5άρηδες έχουν κερδίσει από 100.000 ευρώ ο καθένας στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.