ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Πρόβλημα με την ομάδα του!

Το νέο πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Βαγγέλης Μαρινάκης: Πρόβλημα με την ομάδα του!

Ένα ακόμη πρόβλημα έχει να λύσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν είναι και λίγα όλα αυτά που του έχουν σκάσει τους τελευταίους μήνες με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το προηγούμενο καλοκαίρι οι «ρεντς» έτρεχαν για να πουλήσουν τον Μπρέναν Τζόνσον ώστε να μην έχουν πρόβλημα. Τελικά δεν το κατάφεραν εγκαίρως και στη διάρκεια της σεζόν η Premier League τους τιμώρησε με αφαίρεση βαθμών.

Παρά τις δυσκολίες, η Νότιγχαμ Φόρεστ παρέμεινε στην κατηγορία. Στη συνέχεια είχε την πίεση μέχρι το τέλος Ιουνίου να ισιώσει τα βιβλία της, όπως και άλλες ομάδες. Μέσα σε αυτές ήταν οι Τσέλσι, Νιούκαστλ και Άστον Βίλα.

Τώρα προέκυψε ένα νέο θέμα που πρέπει να λύσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στην Αγγλία υποστηρίζουν πως τόσο η Νότιγχαμ Φόρεστ όσο και η Κρίσταλ Πάλας έχουν πρόβλημα με τη χορηγία της Kaiyun Sports. Η εν λόγω ιστοσελίδα δεν έχει άδεια στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν θέλει να συμμορφωθεί με τον νέο κώδικα συμπεριφοράς ποδοσφαίρου σχετικά με την κατηγορία τυχερών παιχνιδιών.

Όλο αυτό δημιουργεί ένα έξτρα άγχος για τους διοικούντες της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ειδικά η στιγμή που το κλαμπ είναι υπό καθεστώς επιτήρησης σε οικονομικό επίπεδο λόγω των κανονισμών που υπάρχουν στην Αγγλία σχετικά με το Financial Fair Play. Λύσεις βέβαια πάντα υπάρχουν.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Βαγγέλης Μαρινάκης – Η γνώμη των οπαδών της Νότιγχαμ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης: Πρόβλημα με την ομάδα του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.