ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μοιάζει πολύ ο Βέλντε με τον Ποντένσε, αλλά…

Ο Ολυμπιακός ξέρει πως ο Κρίστοφερ Βέλντε έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Ντάνιελ Ποντένσε, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.
Μοιάζει πολύ ο Βέλντε με τον Ποντένσε, αλλά…

Ο Κρίστοφερ Βέλντε είναι παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός. Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του είναι παρόμοια με αυτά του Ντάνιελ Ποντένσε. Για ποιο λόγο αυτό δεν είναι ούτε καλό, αλλά ούτε και κακό και γιατί υπάρχει καθυστέρηση στη μεταγραφή του.

Πάνω από μια εβδομάδα είναι που διαβάζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι στην τελική ευθεία, είτε «τελειώνει» τη μεταγραφή του Κρίστοφερ Βέλντε. Από τη στήλη έχετε διαβάσει μέρες τώρα πως ο Ολυμπιακός τον «έχει» στο χέρι του τον παίκτη και ανά πάση στιγμή τον κάνει δικό του. Μάλιστα αναφέραμε πως θα επιτευχθεί συμφωνία πολύ πιο κάτω από τα 5-5,5 εκατ. ευρώ που αξιώνει η Λεχ Πόζναν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία το deal θα κλείσει γύρω στα τέσσερα. Πιθανό να βγει όντως αληθινό, αφού η ομάδα του Πειραιά εκεί στόχευε εξ’ αρχής.

Οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν (και δεν αποκλείεται να περιμένουν λίγο ακόμη) μήπως υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση Ποντένσε. Η όλη ιστορία με το γεγονός πως ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν ακολούθησε την αποστολή της Γουλβς στο tour των ΗΠΑ έδωσε θάρρος στον Ολυμπιακό πως μπορεί να ενδώσει νωρίτερα η αγγλική ομάδα.

Τελικά, θα φάμε πολύ μεγάλο μέρος του Αυγούστου μέχρι την επιστροφή του Ποντένσε, εκτός απροόπτου.

Με καθυστέρησή ο Βέλντε

Αυτός είναι και ο λόγος που τελικά θα προχωρήσει (πιθανότατα) του Βέλντε. Διότι, ο Νορβηγός εξτρέμ είναι ίδιου στυλ παίκτη με τον Ποντένσε. Δεξιοπόδαρος που παίζει αριστερά, με καλή του κίνηση να συγκλίνει και να σουτάρει με το δεξί.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα ήθελε ιδανικά ένα κλασικό αριστεροπόδαρο και τον Ποντένσε. Όχι ότι δεν βγαίνει το πλάνο με Ποντένσε και Βέλντε από τη μία και Ζέλσον, Μασούρα (ίσως και κάποιον ακόμα αν αποχωρήσει ο Μπιέλ) από την άλλη πλευρά. Ανά πάσα στιγμή άλλωστε μπορεί να παίξει ο Βασκος τεχνικός με Ποντένσε από τη μία και Βέλντε από την άλλη, για παράδειγμα.

Γενικώς, όλοι οι καλοί χωράνε. Απλώς καταγράφουμε τους λόγους που του Νορβηγού ακραίου δεν τελειώνει μια ώρα αρχύτερα.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μοιάζει πολύ ο Βέλντε με τον Ποντένσε, αλλά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.