MEDIA

Bahar – καινούργια αρχή: Η Ρενγκιν απειλεί τον Τιμουρ πως θα πει στη Μπαχάρ οτι έχουν παιδί

Όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Bahar - καινούργια αρχή» του ΣΚΑΪ-«Η Μπαχάρ θα μάθει πως έχουμε παιδί μαζί».
Bahar – καινούργια αρχή: Η Ρενγκιν απειλεί τον Τιμουρ πως θα πει στη Μπαχάρ οτι έχουν παιδί

Η Ρενγκίν δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει ειρήνη με την Μπαχάρ και προκειμένου να τιμωρήσει κι εκείνη τον Τιμούρ τον εκβιάζει πως θα πει στη γυναίκα του ότι έχουν παιδί μαζί, στη σειρά Bahar – καινούργια αρχή του ΣΚΑΪ. Ήδη διαβάστε ότι ο Αζίζ πιάνει τον πατέρα του να ερωτοτροπεί με την ερωμένη του.

Στη συνέχεια θα δούμε πως το σχέδιο της Ρενγκίν για εκδίκηση δεν έχει ακόμα τελειώσει σύμφωνα με το περιοδικό TV24. Την επόμενη μέρα φέρνει το παράνομο ζευγάρι αντιμέτωπο, αφού τους ζητάει να συναντηθούν. Στη συνέχεια τους λέει «εσύ Ρενγκίν θα φύγεις από αυτό το νοσοκομείο. Είσαι μία πετυχημένη επαγγελματίας, περιζήτητη, μπορείς να πας σε όποιο θέλεις. Όσο για σένα Τιμούρ ακόμα δεν έχω αποφασίσει» τους ανακοινώνει και φεύγει.

Στη συνέχεια βγαίνει για φαγητό με τα παιδιά της τα οποία της λένε πως ήξεραν για την σχέση του πατέρα τους με την Ρενγκίν και εκείνη τους απαντάει «δεν έχει καμία σημασία πια. Θα ξεκινήσουμε τα πάντα από την αρχή μαζί».

Κι εκείνοι την στηρίζουν. Σύμφωνα με το TV24, την ίδια ώρα η μητέρα της Μπαχάρ πάει να βρει την Νεβρά και της φωνάζει πως τόσο εκείνη όσο και ο γιος της πλήγωσαν την κόρη της. «Έχεις  δίκιο για ό,τι κι αν πεις και εγώ σοκαρίστηκα όταν άκουσα τα νέα. Αυτό το σπίτι είναι η ίδια η Μπαχάρ. Δεν μπορεί να το αφήσει και να φύγει έτσι» λέει η Νεβρά.

Την ίδια ώρα αποστολή του νοσοκομείου πάει στο χωριό Σαβκλί για φιλανθρωπικό σκοπό ώστε να βοηθήσουν τον κόσμο εκεί που είναι φτωχός.

Bahar – καινούργια αρχή: Δείτε το τρέιλερ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bahar – καινούργια αρχή: Η Ρενγκιν απειλεί τον Τιμουρ πως θα πει στη Μπαχάρ οτι έχουν παιδί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.