ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης έκανε πρόταση για τον Μόντσου στη Βαγιαδολίδ!

Συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις ο Άρης ο οποίος «χτυπάει» τον χαφ της Βαγιαδολίδ, Μόντσου.
Ο Άρης έκανε πρόταση για τον Μόντσου στη Βαγιαδολίδ!

Σε συζητήσεις με τη Βαγιαδολίδ βρίσκεται ο Άρης ο οποίος κατέθεσε στην Ισπανική ομάδα πρόταση για την απόκτηση του 24χρονου χαφ Μόντσου.

Οι πληροφορίες της Marca κάνουν λόγο για πρόταση ύψους 3,6 εκατομμυρίων ευρώ για έναν παίκτη ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και βρέθηκε και στην πρώτη ομάδα πριν 4 χρόνια. Στη συνέχεια έπαιξε δανεικός στη Χιρόνα με τη Γρανάδα να τον αγοράζει το 2021. Τον Ιανουάριο του 2022 δόθηκε δανεικό στη Βαγιαδολίδ η οποία τον αγόρασε το επόμενο καλοκαίρι.

Την πρόταση που έχει κάνει ο Άρης επιβεβαιώνουν και οι πληροφορίες του Sportime και μάλιστα από την ΠΑΕ περιμένουν άμεσα απάντηση από τους Ισπανούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Marca αναφέρει πως ο ίδιος ο Μόντσου δείχνει πως επιθυμεί να συνεχίσει στην Ελλάδα για τον Άρη.

Την περασμένη σεζόν ο ταλαντούχος νεαρός χαφ κατέγραψε 42 συμμετοχές με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ σημειώνοντας 6 γκολ ενώ μοίρασε και 3 ασίστ.

Η ενίσχυση του Άρη συνεχίζεται καθώς τα έχει βρει με Ρέιντζερς για τον Σιφουέντες ενώ την ίδια ώρα η ομάδα ψάχνει να κάνει το «μπαμ» που θα «ρίξει» τα τσιμέντα το Χαριλάου!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Άρης έκανε πρόταση για τον Μόντσου στη Βαγιαδολίδ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!