MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άγριο τέλος για Χρήστο – Αφροδίτη και Ειρήνη – Παρασκευά

Δύο δύσκολοι χωρισμοί έρχονται στον τέταρτο κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άγριο τέλος για Χρήστο – Αφροδίτη και Ειρήνη – Παρασκευά

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς επιστρέφει με δύο δυνατούς χωρισμούς στη νέα της σεζόν καθώς Αφροδίτη και Χρήστος αλλά και ο Παρασκευάς με την Ειρήνη θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η σειρά του Mega που σαρώνει επί τρία έτη την τηλεθέαση επιστρέφει με συγκλονιστικές εξελίξεις που θα καθηλώσουν ξανά το τηλεοπτικό κοινό.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άγριο τέλος σε δύο ζευγάρια

O Χρήστος, στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από την Αριάδνη και να έρθει πιο κοντά με τη γυναίκα του προτείνει στην Αφροδίτη να κάνουν ένα ταξίδι στην Κυανή Ακτή γυρνώντας όλα τα κοσμοπολίτικα μέρη όπως το Μονακό.

Εκείνη ενθουσιάζεται με την ιδέα και φυσικά δέχεται. Όμως στη συνέχεια παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει σε αυτό το ταξίδι και την Ειρήνη με τον Παρασκευά για να περάσουν μαζί ως παρέα όμορφες στιγμές. Η Ειρήνη ενθουσιάζεται με την ιδέα και το λέει στον Δημοσθένη ο οποίος της ανακοινώνει ότι θα τους κάνει δώρο το ταξίδι.

Όταν ο Χρήστος μαθαίνει όμως την πρωτοβουλία της Αφροδίτης δεν ενθουσιάζεται αλλά δέχεται να μην κάνει σκηνικό. Τα… σκηνικά όμως θα έρθουν στο ταξίδι καθώς η Ειρήνη τους τρέχει όλους.

Η Ειρήνη συνέχεια δημιουργεί θέματα με τη συμπεριφορά της. Ιδιαίτερα η εμμονή της να παίζει συνέχεια στο καζίνο εξοργίζει τον Παρασκευά ο οποίος της το απαγορεύει. Εκείνη όμως δεν ακούει κανέναν και πάει να παίξει κρυφά. Όταν ο Παρασκευάς τη βλέπει γίνεται χαμός με τους δυο τους να έχουν άγριο καβγά. Η Αφροδίτη με τον Χρήστο προσπαθούν να τους ηρεμήσουν αλλά δε τα καταφέρνουν.

Το αποκορύφωμα έρχεται όταν η Ειρήνη πιάνεται στη συνέχεια στα πράσα να κλέβει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να τη σώσουν από τη φυλακή. Για τον Παρασκευά αυτό ήταν το τελευταίο χτύπημα ενώ και η Αφροδίτη με τον Χρήστο γυρνάνε χωρισμένοι από το ταξίδι.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ένταλμα σύλληψης για την Αμαλία

Άγιος Έρωτας: Ο πατήρ Νικόλαος ερωτεύεται τη Χλόη που θέλει να παντρευτεί εργάτη

Το Ρετιρέ: Το τέλος της εμβληματικής σειράς που ποτέ δεν είδαμε- Τι συνέβη με τον Γιάννη Δαλιανίδη;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άγριο τέλος για Χρήστο – Αφροδίτη και Ειρήνη – Παρασκευά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα