ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ποιο το πλάνο για τους μικρούς

Ο σίγουρος Μπάμπης Κωστούλας δεν θα είναι ο μόνος παίκτης από την Κ19 των ερυθρόλευκων που κέρδισε μία θέση.
Ολυμπιακός: Ποιο το πλάνο για τους μικρούς

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες των νεαρών παικτών της Κ19 του Ολυμπιακού, που βρίσκονται στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας στην Ολλανδία.

Ο σίγουρος Μπάμπης Κωστούλας δεν θα είναι ο μόνος παίκτης από την Κ19 των ερυθρόλευκων που κέρδισε μία θέση στο βασικό ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Οι απίθανες εμφανίσεις και τα όσα εντυπωσιακά κάνει ο επίσης 17χρονος Χρήστος Μουζακίτης, έχουν αναγκάσει τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ να δώσει βασικό ρόλο στο νεαρό μέσο του Ολυμπιακού, δίνοντάς του μάλιστα όλα τα στημένα των ερυθρόλευκων.

Και ο Ισίδωρος Κουτσίδης όμως τα πάει πολύ καλά, έχοντας ουσιαστικά εκτοπίσει από τις θέσεις των στόπερ τον Ανδρέα Ντόι, ο οποίος και λόγω τραυματισμών των Γκαρθία και Στάμενις και απουσίας εξαιτίας των Ολυμπιακών αγώνων του Έσε, παίρνει χρόνο ως αμυντικός μέσος (σ.σ. θέση που στην αγωνίζονταν πριν ο Μίτσελ τον κάνει στόπερ).

Χρόνο ως αμυντικό μέσος παίρνει και ο Τζουλιάν Μπιανκόν, με τον Μεντιλίμπαρ όμως είναι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Γάλλου και στα στόπερ.

Θεοφάνης Μπακούλας και Αντώνης Παπακανέλλος οι υπόλοιποι δύο νεαροί, πρώην της Κ19 που βρίσκονται με τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία. Και αυτοί κάνουν την προσπάθεια τους, με τον Αντώνη Παπακανέλλο να έχει ξεκινήσει δυναμικά την προετοιμασία όμως όσο βαραίνουν τα πόδια να μένει λίγο πίσω, μην χάνοντας όμως ευκαιρία να δείχνει σε… τακτά χρονικά διαστήματα το τεράστιο ταλέντο του.

Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να μείνουν όλοι οι νεαροί του Ολυμπιακού, όμως στόχος είναι όχι μόνο να μείνουν αλλά και να εξελιχθούν, μέσω των αγώνων.

Για τους παίκτες που ο Μεντιλίμπαρ θεωρεί πως δεν είναι ακόμα έτοιμοι για τα βαθιά της ανδρικής ομάδας, θα υπάρξει δανεισμός τους ή για κάποιους και επιστροφή στην Κ19, όπως έγινε με τον Άντζελο Σίνα, ο οποίος βρέθηκε ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στη Ρίο Άβε, όμως την τελευταία στιγμή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να μείνει ο ταλαντούχος τερματοφύλακας στην Κ19 των ερυθρόλευκων.

Σε κάθε περίπτωση οι νεαροί παίκτες, που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου, θα βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθούν στο έπακρο καθώς η βούληση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Ολυμπιακός να βασιστεί στα δικά του παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ επειδή τους είδε χαλαρούς – Τι τους έκανε

Μοιάζει πολύ ο Βέλντε με τον Ποντένσε, αλλά…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ποιο το πλάνο για τους μικρούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.