ENGINE POWER

Grand Prix Βελγίου 2024 F1 – Αποτελέσματα Προπόνησης Παρασκευής

Αποτελέσματα από την προπόνηση της Παρασκευής στο Grand Prix του Βελγίου, Γύρος 14 του παγκόσμιου πρωταθλήματος F1 2024.
Grand Prix Βελγίου 2024 F1 – Αποτελέσματα Προπόνησης Παρασκευής

Ακολουθούν τα αποτελέσματα από τις προπονήσεις του Grand Prix Βελγίου 2024 F1:

grand-prix-velgiou-2024-f1-apotelesmata-proponisis-paraskevis grand-prix-velgiou-2024-f1-apotelesmata-proponisis-paraskevis

Ο Μαξ Φερστάπεν κυριάρχησε στην εναρκτήρια προπόνηση της F1 για το Βελγικό Γκραν Πρι.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 σημείωσε εκπληκτικό ρυθμό σε όλες τις διαδρομές του στο FP1 στο Spa-Francorchamps για να κορυφώσει τη συνεδρία με πάνω από 0,5 δευτ.

Ο Oscar Piastri ήταν ο πλησιέστερος αμφισβητίας του, ενώ ο Alex Albon εντυπωσίασε στο Williams, δείχνοντας εξαιρετικό ρυθμό στις ευθείες.

Ο Albon σημείωσε τον τρίτο καλύτερο χρόνο μπροστά από τον George Russell και τον Lewis Hamilton.

grand-prix-velgiou-2024-f1-apotelesmata-proponisis-paraskevis

Ο Max Verstappen ξεχώρισε από τον Oscar Piastri και τον Alex Albon στην πρώτη προπόνηση

Ο Max Verstappen ξεπέρασε άνετα τα χρονοδιαγράμματα στις εναρκτήριες προπονήσεις στο Grand Prix  της F1 του Βελγίου.

Ο ισχύων παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull τερμάτισε 0,531 δευτ. μακριά από τον Όσκαρ Πιάστρι της McLaren, ο οποίος κέρδισε την παρθενική του νίκη στο γκραν πρι την τελευταία φορά στην Ουγγαρία.

 

  • Grand Prix Βελγίου 2024 F1 – Αποτελέσματα Προπόνησης Παρασκευής

Αλλά η προσπάθεια του Verstappen να επιστρέψει στις νίκες για πρώτη φορά σε τέσσερις αγώνες έχει ήδη χτυπήσει με την είδηση ​​ότι θα εκτίσει ποινή 10 θέσεων για το γκραν πρι της Κυριακής αφού πάρει μια νέα μονάδα ισχύος.

Ο Alex Albon σημείωσε εντυπωσιακό ρυθμό για να βάλει τον Williams του τρίτο, περίπου 0,727 δευτερόλεπτα μακριά από τον Verstappen.

Ο οδηγός της Williams ξεπέρασε το δίδυμο της Mercedes των George Russell και Lewis Hamilton, που και οι δύο τερμάτισαν περισσότερα από οκτώ δέκατα κάτω στο σημείο αναφοράς του Verstappen.

Ο Charles Leclerc ήταν έκτος για τη Ferrari μπροστά από τον Sergio Perez της Red Bull και τον Lando Norris της McLaren.

Ο Carlos Sainz και ο Lance Stroll ολοκλήρωσαν το top-10 για τη Ferrari και την Aston Martin αντίστοιχα.

Ο Esteban Ocon ολοκλήρωσε μόλις έναν γύρο πριν τον αφήσουν στο γκαράζ με υποψία διαρροής στο Alpine αυτοκίνητό του.

Το μόνο άλλο δράμα στο FP1 προήλθε από τον Daniel Ricciardo, ο οποίος έκανε το RB του βγαίνοντας από το La Source νωρίς στη συνεδρία.

grand-prix-velgiou-2024-f1-apotelesmata-proponisis-paraskevis

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Grand Prix Βελγίου 2024 F1 – Αποτελέσματα Προπόνησης Παρασκευής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!