ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Καυτή ατάκα Ηλιόπουλου για Πινέδα – Έσκασε νέα πρόταση!

Νέα πρόταση κατέθεσε η Μοντερέι στην ΑΕΚ για τον Ορμπελίν Πινέδα.
ΑΕΚ: Καυτή ατάκα Ηλιόπουλου για Πινέδα – Έσκασε νέα πρόταση!

Το καλοκαίρι του Ορμπελίν Πινέδα είναι αυτό για την ΑΕΚ από τη στιγμή που η Μοντερέι δεν λέει να το βάλει κάτω παρά τις αποτυχημένες της προσπάθειες.

Οι Μεξικανοί εδώ και πολύ καιρό πιέζουν για να κάνουν δικό τους τον συμπατριώτη τους. Μόνο που προς το παρόν πέφτουν διαρκώς σε τοίχο.

Η ΑΕΚ το λέει σε κάθε τόνο πως δεν υπάρχει περίπτωση να τον δώσει. Ο παίκτης με τον τρόπο που κρατάει ζεστή τη Μοντερέι και η τελευταία κατέθεσε νέα πρόταση!

Η πρώτη πρόταση ήταν στα 4,5 εκ. ευρώ, η δεύτερη ήταν στα 5,5 εκ. ευρώ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πιο πρόσφατη είναι αισθητά μεγαλύτερη από τις προηγούμενες.

Μόνο που καμία εξ αυτών δεν είναι αρκετή για να δελεάσει την Ένωση. Δεν είναι θέμα χρημάτων, αφού από την πρώτη στιγμή το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Δεν θέλουν να δώσουν τον παίκτη οι «κιτρινόμαυροι».

Το είπε και ο Μάριος Ηλιόπουλος. Μόλις τον ενημέρωσαν οι συνεργάτες του για την πρόταση, η απάντησή του ήταν μόλις τέσσερις λέξεις. Σε αυτές, όμως, το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: «Ο παίκτης δεν πωλείται!».

Από τη στιγμή που το ξεκόβει η ΑΕΚ, η Μοντερέι αργά ή γρήγορα θα μπει στο νόημα. Ειδικά από τη στιγμή που οι προτάσεις της δεν εντυπωσιάζουν.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ, ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Καυτή ατάκα Ηλιόπουλου για Πινέδα – Έσκασε νέα πρόταση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.